2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 39 پست
آرد عادی با قنادی فرقی نداره اگه خوب الکش کنی

گندم خودمون میدیم آرد میکنن برامون.رنگش تیرس کلا

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آرد قنادی نون کلا فرق داره اگه صدبارم الک کنی بازم قنا ی نمیشه آرد قنادی سه صفره از گندم تماما پوست شده به دست میاد میتونین باش کیک درست کنی اما اصلا پوکی و سفیدی آرد قنادی نمیشه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
علت پف نکردن کیک چیه . من با شیره انگور  کیک درست میکنم تو ظرف پیرکس ارتفاع ظرف هم زیاده اما ا ...

آردتو زیاد الک کن و تخم مرغاتو زیاد با همزن یا قاشق بزن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

خب اگه خوب الک کنی البته با الک ریز روی پف کردن کیک تاثیری نداره فقط ممکنه کمی کیکت تیره رنگ بشه 

ولی اگه آردت خیلی سبوس داشته باشه زیاد پف نمی کنه

من امروز کیک پختم واقعاً عالی شد 

8 تا تخم مرغ رو شکوندم هم زدم بعد توش 4 تا و نصفی استکان شکر ریختم و یه قاشق وانیل قشنگ هم زدم تا کرمی شد 

بعد یه استکان آب جوش ریختم و سریع هم زدم تا تخم مرغ نپزه 

یه استکان هم روغن مایع زدم بهش و هم زدم 

4 تا استکان آرد و یه قاشق بکینگ پودر رو الک کردم تو مواد 

با لیسک هم زدم 

2 تا قالب بزرگ شد🤤😋

هم پفش عالی شد هم بافتش 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آردتو زیاد الک کن و تخم مرغاتو زیاد با همزن یا قاشق بزن

۳ بار الک میکنم . تخم مرغ هم ۳ تا تو دستورشه . گفته با دست ۱۰ دقیقه بزن . من با همزن ۵ دقیقه میزنم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

آهان 

آخرش قبل اینکه بریزم تو قالب یه قاشق وانیل و دوتا قاشق گلاب ریختم روش هم زدم ریختم تو قالب 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
۳ بار الک میکنم . تخم مرغ هم ۳ تا تو دستورشه . گفته با دست ۱۰ دقیقه بزن . من با همزن ۵ دقیقه میزنم&n ...

موادتون با قالب هماهنگی نداره

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
۳ بار الک میکنم . تخم مرغ هم ۳ تا تو دستورشه . گفته با دست ۱۰ دقیقه بزن . من با همزن ۵ دقیقه میزنم&n ...

سفیده و زرده رو واسه زدن جدا کن، و بعد از زدن سفیده رو با وانیل و زرده رو با شکر و روغن اضافه کن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
موادتون با قالب هماهنگی نداره

چ قالبی بزارم . ۱ لیوان آرد و ۳ تا تخم مرغ و یک سوم لیوان شیره انگوره . گفته ارتفاع قالب باید ۲۰ سانت باشه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘