پناه_کوشولووو مدیر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6515 عنوان عکسسس📸📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 116 پست سلام دوستان تولد دختر عمومه ۱۸ سالشه بعد من براش یه ست لباس گرفتم بیاین ببینین قشنگه؟تو مغازه خیلی قشنگ بود اما الان میگم نکنه نپسنده و یجوری باشه فکر کنین میخوام به شما کادو بدم خوشتون میاد ازش(با توجه به سلیقه یه دختر ۱۸ ساله بگین)🥲❤️ 1401/12/11 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16948 منم همینطور حتی مادربزرگمم میومد هیچی نمیورد شانس که نیست اونوقت ما میرفتیم کادو هم میبردیم.حتی خواهراااای شوهرم بارها اومدن ندادن ولی شوهرم هر دفعه برد چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
پناه_کوشولووو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6515 ببین من خودم ۲۲ سالمه همچین چیزی تو سلیقه ام نیس ولی یه دختر خاله دارم ۱۷ سالشه عاشق چیزای چرمه مخصو ... 😂😂😂😂منم خوشم نمیاد اما اون عاشق چیزای عجوج مجوجه
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15803 😂😂😂😂منم خوشم نمیاد اما اون عاشق چیزای عجوج مجوجه پس همین خوبه قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
پناه_کوشولووو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6515 ببین به دختره بستگی داره ازینجور مدلا میپوشه سلیقش هست یا چیزای ظریف اینا میپوشه نه کلا چیزای عجیب میپوشه
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15803 نه کلا چیزای عجیب میپوشه با این کلکسیونش کامل میشه قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
snowdrop111 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1092 والا تولدای من مهمون میومد میخورد میرفت😐 دیگه به شوهرم گفتم نه تولد میریم نه میگیریم واییی چ رویی خب لاقل یچیز کوچیک میگرفتنننخوب گفته شوهرتتت
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15803 دقیقااااااا وای تاحالا کسی منو سوپرایز نکرده قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
پناه_کوشولووو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6515 با این کلکسیونش کامل میشه دهنت😐😂😂😂 یبار یه لباس پوشید با طرح برجسته مار😐 دیگه فکرشو بکن
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15803 دهنت😐😂😂😂 یبار یه لباس پوشید با طرح برجسته مار😐 دیگه فکرشو بکن یا خدای متعال من بودم سکته میکردم به خاطر مااااارش قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16948 من یک بار تولد گرفتم برای شوهرم خیلی هم خرج کردم بعد میخواست ابجیم کادو کنه داداشم گفت همون جورابم ب ... 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 خخخخمنم کلی خرج میکردم بخدا خواهرشوهرم یکیشون جوراب داد فقط.نه که چیز دیگه و جورابیدونه جوراب خشک و خالی🤣یکی هم ژیلت😂وای خدا این خواهرشوهرای من خیلی پر روعن.ماهم هر دفعه زیاد زیاد پول دادیم چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
پناه_کوشولووو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6515 یا خدای متعال من بودم سکته میکردم به خاطر مااااارش نه برا اون عادیه اصلا کلا با آدم عادی فرق داره💔😂
snowdrop111 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1092 وای تاحالا کسی منو سوپرایز نکرده الهییی ازونجایی ک خودم خیلی عاشقشم دلم خاس بگم بیا خودم سوپرایزت میکنم🤣🤣
پناه_کوشولووو مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6515 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 خخخخ منم کلی خرج میکردم بخدا خواهرشوهرم یکیشون جوراب داد فقط.نه که چیز دیگه و جورا ... خدایی ژیلت😐💔برگااام😂