2777
2789
عنوان

عکسسس📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 116 پست

اگر لاغره و شکم نداره خوبه👌🏻

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
پایین شلوارش زیپ داره  نمیدونم چرا یاد ونزدی میوفتم😐💔😂

از شلواره خوشم نیومد

اینا تنگش قشنگه 

ولی لباسه خیلی ناز میشه تو تن

سبز ماندن در ویرانی ریشه میخواهد فقط💚🌿کاربری دست دو نفر🌝👭🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اینو به من کادو بدن یک دور برگام میریزه

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

والا تولدای  من مهمون میومد میخورد میرفت😐 دیگه به شوهرم گفتم نه تولد میریم نه میگیریم

منم همینطور حتی مادربزرگمم میومد هیچی نمیورد 

سبز ماندن در ویرانی ریشه میخواهد فقط💚🌿کاربری دست دو نفر🌝👭🏻

ببین من خودم ۲۲ سالمه همچین چیزی تو سلیقه ام نیس ولی یه دختر خاله دارم ۱۷ سالشه عاشق چیزای چرمه مخصوصا لگ

خلاصه که آدما باهم فرق دارن ولی فک کنم بپسنده ، الان مده این چیزا 

بعدم از خداشم باشه والا ما دختر عموهامونو سال به سال نمی بینیم تو تازه کادوهم گرفتی واسش😂😂😂

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

والا تولدای  من مهمون میومد میخورد میرفت😐 دیگه به شوهرم گفتم نه تولد میریم نه میگیریم

من یک بار تولد گرفتم برای شوهرم خیلی هم خرج کردم بعد میخواست ابجیم کادو کنه داداشم گفت همون جورابم بزار من فک کردم داره شوخی می‌کنه دیدم خانومش از توی کیفش یک جفت جوراب در آورد   هنگ کردم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤