2821
2789
عنوان

معده درد شدید

1491 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من چند روزه معدم درد میکنه شدید حالت ریفلاکس هم دارم انگار از معده تا گلوم میسوزه بعد هرچی میخورم انگار تو معدم مثل سنگ میشه

نفس تنگی هم دائم گرفتم انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده.

دکتر هم رفتم آمپول و سرم و قرص داد هیچ فرقی نکردم.

میخواستم ببینم شما تا حالا اینطوری شدین؟ چیکار کردین خوب شدین

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

هرموقع اینجور شدی قبل از غذا فاموتدین بخور هر روز صبحا پنتاپرازول بخور این رفلاکس معده هست برو پیش متخصص گوارش اندوسکوپی بشی ببینن زخم معده نداری یا زخم دوازدهه شایدم عفونت باشه که اونم واست ازمایش مدفوع مینویسه این دوتا قرصه خوبه ولی پیش دکتر حتما برو

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چیزای اسیدی مثل نوشابه زیاد میخوری ؟! بنظرم معده ت اسیدی شده جوش شیرین مصرف میکنم ی قاشق غذا خوری وقتی معده م اسیدی میشه خوب میشم

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
عزیزم چیزای اسیدی مثل نوشابه زیاد میخوری ؟! بنظرم معده ت اسیدی شده جوش شیرین مصرف میکنم ی قاشق غذا خ ...

نه عزیزم اصلا نه که نخورم خیلی کم میخورم

عزیزم چیزای اسیدی مثل نوشابه زیاد میخوری ؟! بنظرم معده ت اسیدی شده جوش شیرین مصرف میکنم ی قاشق غذا خ ...

جوش شیرین خودش اسید هست مصرف نکن گلم یهو خونریزی گوارشی پیدا میکنی باید قرص ضد اسید بخوری اینجور مواقع که همون فامتدین و پنتوپرازول هست

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
هرموقع اینجور شدی قبل از غذا فاموتدین بخور هر روز صبحا پنتاپرازول بخور این رفلاکس معده هست برو پیش م ...

صبحا میخورم پنتاپرازول

قبل خوابم یه فاموتدین دکتر داده همراه دی سیکلومین و مترونیدازول ولی الان سه روزه هیچ فرقی نکردم این حالت خفگی ش اذیت میکنه

این قرصا چقدر زمان میبره اثر کنن؟؟

جوش شیرین خودش اسید هست مصرف نکن گلم یهو خونریزی گوارشی پیدا میکنی باید قرص ضد اسید بخوری اینجور موا ...

عزیزم جوش شیرین خودش خاصیت اسیدی معده رو خنثی میکنه چطور ما میخوریم خونریزی نکردیم مگه سمه 🤣بعدش چندتا از آشناها مون همینطور بودن بهشون گفتیم مصرف کردن خوبم شدن

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
عزیزم جوش شیرین خودش خاصیت اسیدی معده رو خنثی میکنه چطور ما میخوریم خونریزی نکردیم مگه سمه 🤣بعدش چن ...

والا هرچه ما میدونیم جوش شیرین اسید هست بعد من دانشجو پزشکیم جان عمت دیگه علم پزشکیو زیر سوال نبر 😂😂🤦‍♀️

عزیزم جوش شیرین خودش خاصیت اسیدی معده رو خنثی میکنه چطور ما میخوریم خونریزی نکردیم مگه سمه 🤣بعدش چن ...

البته علم غیر دارویی ندارم شایدم این خاصیت داشته باشه تا برم تحقیق کنم چیز جالبی میتونه باشه شاید به بیمارام توصیه کردم😂😂

والا هرچه ما میدونیم جوش شیرین اسید هست بعد من دانشجو پزشکیم جان عمت دیگه علم پزشکیو زیر سوال نبر 😂 ...

نه بابا 🤣 اتفافا دانشجوی های پزشکی بهتر باید بدونن که سدیم هیدروژن کربنات که همون جوش شیرین هست خاصیت بازی داره نه اسیدی برای همین خاصیت اسیدی معده رو خنثی می‌کنه  قابل توجه شما که شاید درس شیمی سال دوازدهم تون آخرای فصل اول رو فراموش کرده باشید 😉

البته علم غیر دارویی ندارم شایدم این خاصیت داشته باشه تا برم تحقیق کنم چیز جالبی میتونه باشه شاید به ...

مشکلی نیست عزیزم پیش میاد بهرحال زمانیکه که شما کنکور دادی تا الان قرار نیست همه مطالب دبیرستان رو یادتون بمونه پیش میاد میتونی درموردش تحقیق کنی گلم☺️

نه بابا 🤣 اتفافا دانشجوی های پزشکی بهتر باید بدونن که سدیم هیدروژن کربنات که همون جوش شیرین هست خاص ...

من واسه نظام قدیمم دوازدهم نبودم که ترمای اخر پزشکیم چیزیکه واسه دبیرستان یادم میومد به عنوان اسید استفاده میکردیم فقط بی کربنات اخرش قلیا هست بعد با مواد که ترکیب میشه کربن دی اکسید تولید میکنه مه فضا اسیدی میکنه بعد اگه یادتون باشه یه مدل نون بود درست میکردن بهش میگفتن نون ماشینی ریر بهداشت دستوز داد همش جمع بشه چون داخلش جوش شیرین بود گفتن واسه معده بده بعد حتی میگن واسه جوش هم خوبه ولی خواهرم زد رو جوشش مثله اسید زد بالا خیلی اینو حالا نمیدونم که بخوام نظر بدم باید از استادام بپرسم ببینم چجوریه 

مشکلی نیست عزیزم پیش میاد بهرحال زمانیکه که شما کنکور دادی تا الان قرار نیست همه مطالب دبیرستان رو ی ...

من دبیرستانم واسه 6سال پیش هست معمولا مطالب شیمی که مرور نمیشه ما بیشتر فیزیوپاتولوژی بررسی میکنیم اینم بنظرم واسه سوم راهنماییمون بود اینم یادمه میخواستیم کوهه اتشفشان درست کنیم جوش شیرین نیرهتیم داخلش میریخت بیرون از همون من یادمه😂😂😂🤦‍♀️

من دبیرستانم واسه 6سال پیش هست معمولا مطالب شیمی که مرور نمیشه ما بیشتر فیزیوپاتولوژی بررسی میکنیم ا ...

اها چون من خودم سال آخر دبیرستان تجربی ام فصل اول آخراش نوشته که جوش شیرین خاصیت بازی داره و وقتی با اسید معده که هیدروکلریک اسید هست واکنش میده کربن دی اکسید آزاد می‌کنه برای همین تعجب کردم 😄 مشکلی نیست عزیزم جوش شیرین با آرد نونوایی معده رو سنگین میکنه یجورایی سر دل آدم گیر می‌کنه خوب نیست با آرد قاطی بشه ولی مامان بزرگ خودم بخدا ۷۰ سالش هست همیشه از جوونیش تا حالا هر وقت معده ش ترش می‌کنه جوش شیرین ی قاشق میخورد خوب میشد منم چند بار اینجوری شدم مامانم بهم داد خوب شدم امتحانش ضرری نداره حالا 🤓موفق باشید .

2823
2791
2779
2792