2789
عنوان

طول سرویکس

902 بازدید | 40 پست

سلام،دوستان هرکدوم شرایط من رو داشته لطفاتجربشو بگه من خیلیییی نگرانم😢 طول سرویکسم سونوی ان تی۲۸بودوسونوی آنومالی۲۵شد وسرکلاژ شدم،خیلی میترسم کسی بوده مثل من که طولش بالارفته وبچش به موقع وبسلامتی به دنیا اومده؟؟توروخدا جواب بدین

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۲۳سال
0
0%
۱۹هفته
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=277426038]من هفته ۱۷ با سرویکس ۲۶ سرکلاژ شدم شنبه ب امید خدا میرم سرکلاژمو باز کنه[/QUOT.   

بعد چندهفته رفتین سونو؟طولش بیشترشده بود؟لطفا از تجربتون برای اینکه بازنشه یا عفونت نگیرم یا مراقبت بگین ممنون

[QUOTE=277426038]من هفته ۱۷ با سرویکس ۲۶ سرکلاژ شدم شنبه ب امید خدا میرم سرکلاژمو باز کنه[/QUOT. &nb ...

همون هفته بعدش ک انومالی رفتم فک کنم ۳۱ شده بود

من اصلا کار انحام نمیدادم مامانم میومد پیشم میموند 

یا وقتاییکه نبود همسرم کارا رو انجام میداد

یوقتایی میشد مثلا دو هفته از اتاق خواب بیرون نمیومدم هموتجا رو تخت بودم فقط دستشویی دو قدم تو حموم  فرنگی میرفتم دوباره روتخت

غذامو حتی خوابیده میخوردم

حموم ۱۰ روز یبار ۵دقیقه ای رو صندلی میشستم با اب ولرم

دکتر گفت حموم داغ نباشه

خلاصه خیلی سخت بود وبلی خداروشکر گذشت

انشالله برا شما هم خوب بگذره 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
همون هفته بعدش ک انومالی رفتم فک کنم ۳۱ شده بود من اصلا کار انحام نمیدادم مامانم میومد پیشم میموند& ...

جدی بعدیک هفته!؟؟خداروشکر،ممنون عزیزم،منم فقط برای سرویس پامیشم وغذامم درازکشیده میخورم برای منم دعاکنین دکترم گف بایدتاآخرهمینجوری باشی

همون هفته بعدش ک انومالی رفتم فک کنم ۳۱ شده بود من اصلا کار انحام نمیدادم مامانم میومد پیشم میموند& ...

یه سوال:شما موقع خواب بالشت میذاشتین زیرپاتون؟

بعدمیگن به پهلوبخوابین،من بیشتربه پهلوام ولی وقتی پهلوهام دردمیگیره درحدچنددقیقه طاق بازمیشم وبه نوبت یکم پاهامو جمع میکنم ابنجوری ضرر نداره؟

موقع خواب چطوری پهلو به پهلو میشدین؟ طاق باز نمیشدین اصلا؟

ببخشید خیلی سوال میکنم

جدی بعدیک هفته!؟؟خداروشکر،ممنون عزیزم،منم فقط برای سرویس پامیشم وغذامم درازکشیده میخورم برای منم دعا ...

هفته ۲۴ ی خونریزی داشتم ک دوشب بستری شدم

اونموقع سونو رفتم سرویکسم ۴۰و خورده ای بود

یه سوال:شما موقع خواب بالشت میذاشتین زیرپاتون؟ بعدمیگن به پهلوبخوابین،من بیشتربه پهلوام ولی وقتی په ...

اره عزیزم

بالش زیر پام میذاشتم ک پاهام بالاتر از سطح بدنم باشه

بیشتر مواقع زیر رون پام میذاشتم راحتتر بودم

دکترم گفت بعد هفته ۲۰ نباید زیاد طاق باز خوابید

ولی من چون شیافم واژینال میذاشتم بعد شیاف معمولا چند دقیقه طاق باز میموندم

موقع خواب چطوری پهلو به پهلو میشدین؟ طاق باز نمیشدین اصلا؟ ببخشید خیلی سوال میکنم

من اروم اروم پهلو ب پهلو میشدم چون میترسیدم شیافم بیاد بیرون نمینشستم بعد پهلو بشم همونجوری خوابیده یواش یواش پهلومو جابجا میکردم