miimdal مدیر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 عنوان ورم لب | مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 31 پست خانوما ۱۰ روزه ژل زدم همش تورمه اردکی شده قرینه نمیشه اصلا سفت شده لبام ترخدا تجربه ای دارین کمکم کنین میخوام برم انزیم بزنن😭 1401/12/11 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3027 نلیس ترخدا راهنماییم کن چیکار کنم ورمش بخوابه انزیم نزنم؟ نه خوب میشه تا دوسه هفته ورم وسفتی لب طبیعیه برا منم همین بود
miimdal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 اره عزیز منم بار اول زدم تا دوسه هفته ورم داشن لبم سفت شده بود خوب میشه نگران نباش دستم نزن لبت فشار ... همش ماساژ میدم چایی داغ میخورم بلکه حل شد خیلی ناراحتم ترخدا دعام کنین خوب بشه
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3027 نه خوب میشه تا دوسه هفته ورم وسفتی لب طبیعیه برا منم همین بود آب زیاد بخور فشارم بهش وارد نکن رژ هم نزن
miimdal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 لبای خودت خیلی کوچیک بودن؟ عکس از قبلت داری؟ اره خطی بود
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3027 همش ماساژ میدم چایی داغ میخورم بلکه حل شد خیلی ناراحتم ترخدا دعام کنین خوب بشه وای چرا ماساژ میدی اخه کارت اشتباه چایی داع همه که نباید اصلا تا دوهفته چیز داع بخوری
miimdal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 آب زیاد بخور فشارم بهش وارد نکن رژ هم نزن خدا خیرت بده عزیزم خیلی استرس دارم کاش خوب بشه انزیم نزنم قرینه میشه ینی؟ چند درصدش میخوابه مدلشو دوس ندارم اصلا
_jasmine_ عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1199 چای داغ نباید بخوری که!!! تا دو هفته همه مایعات با نی من خودم زماناییمه میزنم تا یک ماه اینا فقط با نی و درینکای ولرم نه داغکمپرس سرد هم همون ساعت که زدی باید بزاری یکی دوساعت رو لب. دیگه بعدنا فایده ندارهاصلا هم ور نرو، ماساژ میدم چیه🤦🏻♀️
لبخندمادری عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 11583 اره خطی بود لبای خودت واقعا ناز بود🥲🥲😍یکونیم زیاد بوده برا لبت چون خیلی هم باریک نبوده،،،،اصن باریک ندیدی😑😑 خطططط کاملهحالا فدا سرت دی شدهولیب نظرم یه هفته صبر کن اگ بازم اینجوری بود ب دکتر بودبرات انزیم میزنهدر صمن این ب مرور خودم جذب میشهنگران نباش😍 از
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3027 خدا خیرت بده عزیزم خیلی استرس دارم کاش خوب بشه انزیم نزنم قرینه میشه ینی؟ چند درصدش میخوابه مدلشو دو ... نصفش میره نگران نباش فقط دیگه دست نزن به لبت اشتباه ماساژ دادن لب بعد تزریق همونجا دکتر برات ماساژ میده کافیه
miimdal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 نصفش میره نگران نباش فقط دیگه دست نزن به لبت اشتباه ماساژ دادن لب بعد تزریق همونجا دکتر برات ماساژ م ... رفتم دید دکتر گفت هفته اخر اسفند بیا من ۲ اسفند زدم ولی پشیمونم همش میگم کاش حداقل تا عید نصفش بره باشه عزیزم خییییلی ممنونم ازت
nelissss عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3027 رفتم دید دکتر گفت هفته اخر اسفند بیا من ۲ اسفند زدم ولی پشیمونم همش میگم کاش حداقل تا عید نصفش ... خوب میشه لبت نصف الانت میشه نگران نباش/😘
miimdal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 لبای خودت واقعا ناز بود🥲🥲😍 یکونیم زیاد بوده برا لبت چون خیلی هم باریک نبوده،،،،اصن باریک ندیدی😑 ... خیلی تاکید کردم طبیعی باشه گفت جذب میشه دکترشم خوب بود دیگه اعتماد کردم ولی پشیمونم ترخدا دعا کنین نصفش جذب بشه ورمش بخوابه
miimdal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 59 خوب میشه لبت نصف الانت میشه نگران نباش/😘 مرسی نلیس جانم الاهی دلت شاد باشه یکم اروم شدم بخدا آینه هم نمیتونم ببینم مامانم همش غر میزنه
سمیرا999 عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 966 مرسی نلیس جانم الاهی دلت شاد باشه یکم اروم شدم بخدا آینه هم نمیتونم ببینم مامانم همش غر میزنه لبت بهترشد؟ زندگی زیباست....