2777
2789
اره عزیز منم بار اول زدم تا دوسه هفته ورم داشن لبم سفت شده بود خوب میشه نگران نباش دستم نزن لبت فشار ...

همش ماساژ میدم چایی داغ میخورم بلکه حل شد خیلی ناراحتم ترخدا دعام کنین خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش ماساژ میدم چایی داغ میخورم بلکه حل شد خیلی ناراحتم ترخدا دعام کنین خوب بشه

وای چرا ماساژ میدی اخه کارت اشتباه چایی داع همه که نباید اصلا تا دوهفته چیز داع بخوری  

آب زیاد بخور  فشارم بهش وارد نکن رژ هم نزن

خدا خیرت بده عزیزم خیلی استرس دارم کاش خوب بشه انزیم نزنم قرینه میشه ینی؟ چند درصدش میخوابه مدلشو دوس ندارم اصلا

چای داغ نباید بخوری که!!! تا دو هفته همه مایعات با نی 

من خودم زماناییمه میزنم تا یک ماه اینا فقط با نی و درینکای ولرم نه داغ

کمپرس سرد هم همون ساعت که زدی باید بزاری یکی دوساعت رو لب. دیگه بعدنا فایده نداره

اصلا هم ور نرو، ماساژ میدم چیه🤦🏻‍♀️

اره خطی بود 

لبای خودت واقعا ناز بود🥲🥲😍

یکونیم زیاد بوده برا لبت چون خیلی هم باریک نبوده،،،،اصن باریک ندیدی😑😑 خطططط کامله

حالا فدا سرت دی شده

ولی

ب نظرم یه هفته صبر کن 

اگ بازم اینجوری بود ب دکتر بود

برات انزیم میزنه

در صمن این ب مرور خودم جذب میشه

نگران نباش😍

از 
خدا خیرت بده عزیزم خیلی استرس دارم کاش خوب بشه انزیم نزنم قرینه میشه ینی؟ چند درصدش میخوابه مدلشو دو ...

نصفش میره نگران نباش فقط دیگه دست نزن به لبت اشتباه ماساژ دادن لب بعد تزریق همونجا دکتر برات ماساژ میده کافیه

نصفش میره نگران نباش فقط دیگه دست نزن به لبت اشتباه ماساژ دادن لب بعد تزریق همونجا دکتر برات ماساژ م ...

رفتم دید دکتر  گفت هفته اخر اسفند بیا من ۲ اسفند زدم ولی پشیمونم همش میگم کاش حداقل تا عید نصفش بره 

باشه عزیزم خییییلی ممنونم ازت

لبای خودت واقعا ناز بود🥲🥲😍 یکونیم زیاد بوده برا لبت چون خیلی هم باریک نبوده،،،،اصن باریک ندیدی😑 ...

خیلی تاکید کردم طبیعی باشه گفت جذب میشه دکترشم خوب بود دیگه اعتماد کردم ولی پشیمونم ترخدا دعا کنین نصفش جذب بشه ورمش بخوابه