2777
2789
عنوان

لب شکری ام

468 بازدید | 23 پست

سلام

من ی دختر لب شکری هستم:)

خیلی اذیت میشم خیلی همش مسخره میشم خیلی بده خیلی

بهش فک میکنم فقط میگم بمیرم

تو مدرسم صدام ک تو دماغیه همش مسخره صدامو میکنن

دماغمم هم یکی از سوراخ هاش چسبیده ب دماغم و باعث شده دماغم کچ بشه

فرم دهنم یعنی لبامم کجن

خیلی بده رو ظاهرم (صورتم) و صدام تاثیر گذاشته همه مردم تو خیابون و هرجایی... نگاهاشون اذیتم میکنه همش ماسک میزنم اصلا اعتماد به نفس ندارم😭😭

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 🥺 الهی میدونم خیلی سخته اما ی هدف پیدا کن و براش تلاش کن تا اعتماد به نفست بالا بره، الان یسری عملا هست ک تا حدی میتونه کمکت کنه

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
عزیزم 🥺 الهی میدونم خیلی سخته اما ی هدف پیدا کن و براش تلاش کن تا اعتماد به نفست بالا بره، الان یسر ...

ممنون قربونت بشم❤

اونا خیلی بیشعور تشریف دارند مگه زیبایی به ظاهره.... 

خداکنه آدم سیرت زیبا داشته باشه و دل مهربون 

من که به شخصه طرفم هرچقد مهربون تر باشه بیشتر دوسش دارم توهم اصلا مردم و بقیه واست نباشن بقیه حتی اگه خوشکلم باشی یه رژ معمولیم بزنی بری بیرون باز یجوری نگات میکنن همش فک میکنی یه طوری هستی من چن وقته دچار اضطراب شدید شدم هروقت میرم بیرون بانگاهای مردم اذیت میشم خیلی همش فک میکنم یه طوریمه 

🦋

چند سالته عزیزم..یادت باشه تو همه جوره زیبایی..خلقت قشنگ خدایی..خاصی..تو زمینه های مختلف بیشتر از همین ادمای بی مصرف استعداد داری..🤍🌿هر کس که مسخرت میکنه انقد کند ذهن و بدبخته و تو زندگیش انقد کمبود داره که از بیکاری اینکارو انجام میده..عقلش قد نمیده.

اگر خیلی اذیت میشی فکر میکنم عمل میکنن

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍
ممنون قربونت بشم❤

خدا نکنه عزیزم خیلیا ظاهر زیبایی ندارن حتی بدن سالم هم ندارن ولی موفق و خوشحالن چون میدونن قرار نیست همه کامل باشن اما هر کسی حداقل چندتا توانایی و ویژگی از خوب داره بچسب ب همونا

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
چند سالته عزیزم..یادت باشه تو همه جوره زیبایی..خلقت قشنگ خدایی..خاصی..تو زمینه های مختلف بیشتر از هم ...

خیلی ممنون خیلی حالم خوب شد

۱۹ سالمه