2777
2789

تو سایتشون ک خبری نیست هیچی مشخص نیست

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ثبت نام نیمه شعبان  گفتن ب همه میدن ماشین

اگه واجبه بفروش

وگرنه ریال بدرد نیمخوره

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
ن واجب نیس  فقط هر روز قیمت داره میاد پایین  موندم چکار کنم واقعا

من بودم نمیفروختم 

ماشینت چیه

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
‌پارس  تحویل خرداده  میخاستم حوالش بفروشم

اگه پول داری نفروش 

منم طلا دارم از سه اومد ۲ونیم

ولی  باز میره بالا 

البته خدا کنه بتونن تورم کنترل کنن .