2821
2789
عنوان

مادر شوهر 😤

444 بازدید | 32 پست

سلام خانم ها

من با مادرشوهر زندگی میکنم حسوده یه روز من با همسرم میرم بیرون روز بعد باید اون بره روانی شدم از دستش وقتی من و همسرم از بیرون میایم هی غر میزنه تیکه میندازه بدم میاد با دلخوش رفتم میام اعصابمو خورد می‌کنه انگار منو دوست نداره که مثلاً همگی باهم بریم بیرون نمی‌خواد اونجوری باشه  نشونه چیع بنظرتون اون یکی عروسش پسرشو به کشتن داد  الان هم هرزه شده باز هم انگار اونو دوست داره الان هم با همسرم رفته بیرون 

بنظرتون کار خوبی میکنم غذا درست نکردم و ظرف ها رو نشستم

توی این خونه همه این کار هارو وظیفه من میدونه من باید انجام بدم با بچه کوچیک آخه این عدالته؟

خسته شدم دارم دیوونه میشم همش تیکه میندازه غر غر میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم با دود دماغت شیشه بخار میکنه

اروم تر نفس بکش بزرگوار این حجم از خشم اصلا خوب نیس

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

باهم زندگی میکنید؟ همسرت هواتو داره یا طرف اونه؟ 

ارادت خاصی به امام حسین(ع) دارم، قربونش برم الهی یه جوری حسش میکنم که انگار داره نگاهم میکنه. ازش چیزایی خواستم که بنظرم محال میومده ولی بهم داده. یه جور دلگرمی دارم، تو شرایط بدم انگار مثل یه پدر مهربون و با اقتدار کنارم بوده😍خوشحالم که دارمش تو قلب و ذهنم. السلام علی الحسین (ع).(خدا جونم شکرت که امام حسین تو دنیامون هست) 

ای وای انگار مادر شوهر منه

من برم بیرون و بیام واویلا دارم 

جواب سلامم نمیده 

خوووووووب زن حسابی خودت شوهر داری ماشین داری برو بیرون

خودش هر روز یه جایی هستا

چشم نداره ببینه من بوقی یه بار میرم بیرون

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز