سلام بچم پنج روزه زردی داره .آزمایش دادیم زردیش رو ۹.۵هست...تو ازمایش معلوم هست فاویسم (حساسیت ب باقلا) هم داره...کسی بوده نوزادش اینجوری باشه؟خیلی نگرانم از دیشب حالم خیلی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا از ضب حالم بده هیچی نتونستم بخورم...سزارین هم شدم دیگه بدتر از بس نشستم بخیه هام میسوزن..شما هم ...
فقط زردی داشت اما بالا بود، عددش یادم نیست. هی پرستارا میگفتن خوب میشه گریه نکن شیرت بد میشه من گوش نمیکردم. بخاطر همین میگم تو آروم باش.. منم سز بودم و بیخودی خودمو اذیت کردم. دیگه این دوره زمونه اینچیزا درمان داره نباید بیش از حد براش استرسی شد.
[QUOTE=277410663]بچه خواهرم فاویسم داشت. دو روز زیر نور بود. ۹.۵ زیاد نیست. خودتو نگران نکن. فقط زیاد بهش شیر بده تا ...[/QUOTEزیاد نیس ولی گف شاید بره بالاتر...بچه خواهرت زود خوب شد زردیش؟؟؟؟الان دستگاه اوردم خونه
[QUOTE=277416725][QUOTE=277410663]بچه خواهرم فاویسم داشت. دو روز زیر نور بود. ۹.۵ زیاد نیست. خودتو نگران نکن. فقط زیا ...[/QUO...آره دو روز بیمارستان بود.