2789
عنوان

ازدواج مجدد

275 بازدید | 13 پست

یه هم کلاسی داشتم قبلنا خیلی ساکت بود و خوب و خانواده دار ولی چون سنش کم بود هیچ وقت جلو نیومد منم هیچ وقت از حسش خبر نداشتم اصلا و من با یه همکلاسی دیگه م ازدواج کردم و جدا شدم

حالا اومده جلو و قصدش جدیه موقعیت و خانواده خوب

فقط یه چیزی اذیتم میکنه نمیدونم یه مدلیه خیلی منو دوست داره به خانوادشم معرفی کرده هرچی میگم میگه چشم ؛ فقط خیلی زیاد در ارتباط نیستیم در حد چندتا پیام و یه بار تلفن در روز ؛ هفته ای یک یا دو بارم همو میبینیم فقط میاد منو میرسونه ؛ به نظر شما باید حساس شم یا مدلشه ؟ سرکاره تا ساعت ۶ عصر ولی مثلا بعدش میاد نمیگه یکی دوساعت بعد احوالمو میپرسه ؛ سالگرد فوت پدرش هم نرفته هنوز ؛ ازدواج هم نکرده ؛ نزدیک یک ساله در ارتباطیم هیچ بی احترامی یا بدی حتی یکبار هم نداشته

جواباتون خیلی برام مهمه

چندوقت ازجداییت گذشته دلیله طلاقه قبلیت چیبوده عزیزم

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد سریال در پناه تو افتادم 

من که چیزه بدی نمی بینم با این تعریف ها 

کم حرف کم جنب جوشه 

انگار

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه زیاد دوتامون سرکاریم سینما و کافه فقط چندبار رفتیم ؛ پدرش جوون بود فوت کرد

خدا رحمتش کنه  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه زیاد دوتامون سرکاریم سینما و کافه فقط چندبار رفتیم ؛ پدرش جوون بود فوت کرد

خوب مشکل چیه؟ آدم گرفتاره کار داره قرار نیست صب تاشب بر هم وقت بذارید که

روزی یبار تماس هفته ای یبار دیدار کافیه.

خیانت و دخالت خانوا‌ده و بچه ننه بودنش ؛ خیلی وقته

دومی پسره حواست جمع باشه متله منم دومی پسربود دورازتو.خانوادش چون بیوه بودن بزوره خودکشیش راضی شدن ولی داعم منتم میکردن میخوام بگم خیلیییی مهمه خانوادش قبولت کنن دلی قبولت کنن که فردا سرکوفت نزنن

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
به نظر شما عجیب نیست ؟

این که برا سال پدرش نرفته؟ 

چی بگم شاید دلخوری چیزی داره با خانوادش