2777
2789
عنوان

بیخیال بچه شدم

321 بازدید | 11 پست

خیلی منتظر موندیم و نشد. باید میرفتیم کمک باروری ولی الان دیگه دلم بچه نمیخواد. همش فکر میکنم توی این وضعیت زندگی یه طفل معصوم دیگه به این دنیا بیاد که چی؟ خدا رو شکر رابطم با شوهرم خوبه باهم زندگی میکنیم دیگه. امیدوارم روزی نیاد که از این تصمیم پشیمون بشم

خوشبخت باشبد.چند سالتونه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی. خودم ۲۷ همسرم ۳۴

شماهنوز تا چهل وقت دارید .مطمنا بیخیالش بشی خدا بهت میده.خیلیارو اینجوری دیدم ولی واقعا بیخیالش شدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
شماهنوز تا چهل وقت دارید .مطمنا بیخیالش بشی خدا بهت میده.خیلیارو اینجوری دیدم ولی واقعا بیخیالش شدن

چهل چیه خانم تا ۳۵ وقت داره 

من زندگی ام را ،آینده ام را ، به خدایی سپردم که هیچ گاه ناامیدم نکرده است 💫
من یه بچه دارم ولی از روز تولدش تا الان دچار عذاب وجدان شدم خدایا چرا اینطوری شدم

عذاب وجدان نداشته باش فقط سعی کن مادر خوبی باشی تا دنیای قشنگتری بسازه. حداقل برای خودش♥️

چهل چیه خانم تا ۳۵ وقت داره 

مطمنا هرچه زودتر اقدام کنه بهتره.ولی کسی بود میشناختم چهل و خورده بود رفت بچه اورد از پرورشگاه چند سال بعدش گیر خودش بچه اومد بیست سال نازا بودن بدون هیچ درمانی همه تعجب کردن.