2777
2789
عنوان

شستن جوجه رنگی

3922 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها شنیدم میگن جوجه رنگی ها، رنگی که میزننشون شیمیایی هست و باید بشوریشون وگرنه به  بعد سه چهار روز میمیرم راسته یا ن چون من 5تا گرفتم همه مردن بی دلیل انقد بهشون رسیدم یکی مونده ولی دوتا جوجه بومی اندازه همینا هست خیلی سرحالن 

ن بابا فک نکنم من ک ندیدم بمیرن 

بشوریشون ک بدتره 

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا جوجه رنگی نگیرین که بازارش افت کنه،بدبخت جوجه هارو رنگ نکنن🗿

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

نشورشون و کلا جوجه رنگی نگیر هم نژادشون ضعیف هم چون سفیدن زود سرما میخورن ولی به شخصه خیلی جوجه رنگی بزرگ کردم جاشون گرم باشه اب زیاد ندین بخورن بعدم اگ سرما خورد یکم سرما خوردگی بزرگسالان اندازه نصف یک چهارم تو اب حل کن بریز تو حلقش میخوای قوی شه براش خمیر نون رو نرم کن بخوره یکم ک بزرگ شد بهش خمیر نون با زرده تخم مرغ و یکم بلغور گندم قاطی کن با اب کوچولو کوچولو فیتیله کن بده دهنش زود بزرگ و چاق میشه 

جوجه رنگی نگیرید اصلا .... گناه دارن 

دیگه پیشی هم ناراضیه😂😂😂😍

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
نشورشون و کلا جوجه رنگی نگیر هم نژادشون ضعیف هم چون سفیدن زود سرما میخورن ولی به شخصه خیلی جوجه رنگی ...

خمیر نون منظورت همون وسط نون تافتون رو بگیرم ریز کنم بدم بخوره