2821
2789
عنوان

لاغر شدم

182 بازدید | 3 پست

بچه ها من حدود یکونیم ماهه کم خوری میکنم یعنی هر چیز سالم و غیر سالم!! میخورم اما کمتر از همیشه.

۳ کیلو کم کردم 

قدم ۱۶۵ هستش وزنم ۷۳.۴۰  بود 

اما الان وزنم ۷۰.۱۰ شده

شما هم امتحان کنید 

زمان خونه تکونیه قشنگ کمکتون میکنه واسه لاغری

چه خوب😍

منم همقدو وزن شمام کاش منم کم کنم البته منم کم خوری دارم هفته ای سه روزم ورزش ان شالله کم کنم

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه خوب😍 منم همقدو وزن شمام کاش منم کم کنم البته منم کم خوری دارم هفته ای سه روزم ورزش ان شالله کم ...

من قندو کامل حذف کردم به جاش خرما استفاده میکنم 

اصلا باورم نمیشه چند حبه قند این همه اثر داشته باشه

2824
2823
2791
2779
2792