2777
2789

مشکلتو بگو تا بدونم. من دیگه تو این مورد ماهر شدم🤦🏻

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتو بگو تا بدونم. من دیگه تو این مورد ماهر شدم🤦🏻

اگر اطلاعت داری به منم بگو عزیزم

من یه پسر ۴ ماه و نیمه دارم از ۲ ماه و نیمگیش ریزش مو شدید گرفتم 

الان یکم بهتر شده ولی بازن خیلی زیاده 

موهامو کوتاه هم کردم هیچ فرقی نداشت فقط خوبیش اینه زود زود میتونم بشورم

روزانه مولتی ویتامین، فولیک اسید و هیرویت میخورم 

اگر اطلاعت داری به منم بگو عزیزم من یه پسر ۴ ماه و نیمه دارم از ۲ ماه و نیمگیش ریزش مو شدید گرفتم&n ...

عزیزم شما آزمایش کلی و هورمونی و سونو دادی؟ بعد زایمان طبیعیه که هورمونا بهم بخوره یا کمبود ویتامینهارو پیدا کنیم . سرخود قرص نخور مشخص کن مشکلت چیه مناسب اون قرص بخور

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم شما آزمایش کلی و هورمونی و سونو دادی؟ بعد زایمان طبیعیه که هورمونا بهم بخوره یا کمبود ویتامینه ...

نه هنوز دکتر نرفتم شنیدم گفتن هیرویت خوبه واسه همین گرفتم. مولتی و فولیک اسید هم دکتر زنان زایمان موقع سزارین گفت تا سه ماه باید ادامه بدی من دیگه تا الان ادامه دادم

درسته باید حتما برم دکتر

نه هنوز دکتر نرفتم شنیدم گفتن هیرویت خوبه واسه همین گرفتم. مولتی و فولیک اسید هم دکتر زنان زایمان مو ...

همرو چک کن. هورمونی ، چکاپ کلی و سونو. من شنیدم ریزش بعد زایمان بعد مدتی خوب میشه