سلام خانما ۱۹ سالمه صورتم خیلیی جوش میزنه از نوع التهابیش حالا این به کنار ایرادی نداره ولی این که جاش میمونه نمیدونم چیکار کنم جاش سیاه میشه نمیره اصن سر همین جای جوشای صورتم اصلا اعتماد به نفس ندارم جایی برم یا اگه هم برم باید قبلش کرم پودر بزنم کاور کنم دکترم رفتم ج نداده البته ی دوره رفتم صابونای مختلف پمادای مختلف خسته شدم واقعا دلم میخواد ی پوست صاف و بدون جای جوش داشته باشم لطفا اگه کسی تجربه ای داره در این زمینه بگه چه روش خانگی چه قرصو دارو🤕🤕
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مشکلم این که دستم میزنم ولی سر این قضیه ی مدت خودمو کنترل کردم دست نزدم ولی بازم جاش موند&nbs ...
جوش هات اگه بیشتر تو ناحیه چونه است احتمالا مشکل هورمونی داری حالا یه آزمایش بده
برای جوش قرص نورم اسکین ۲۰ خوبه
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند