2777
عنوان

پس انداز مخفی

294 بازدید | 11 پست

سلام 

بچها من چند ساله هرچی پول میوفتاد دستم میدادم ی تیکه طلا 

الان تقریبا زیاد شدن طلاهام و دادم خانوادم برام نگهداشتن 

اخه شوهرم خیلی حال ب حاله هر ان ممکنه بزنه زیر این زندگی و خرابش کنه 

اصلا بهش اعتماد ندارم و....

حالا داداشم زنگ زده میگه طلاهات بفروش بده برات ی کوییک بخرم یا تیبا بنام خودت بمونه پارکینگ ما ماشین بهتر سود میکنه 

منم گفتم ن میترسم شوهرم بفهمه و پولمو از دستم در بیاره گفت ن من میگم ک مال منه و... ولی سند بنام توئه ک یارانم قط نشه 

حالا موندم بنظرشما ماشین سود داره یا طلا ؟؟؟؟

پولم فقط ب تیبا یا کوییک میرسه 

و اصلا نمیخوام سوارشم بشم میمونه تو پارکینگ خونه داداشم ک فقط یکم بیشتر سود کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین باید کار کنه ، کار نکنه که خراب میشه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نه عزیزم ماشین نخر، طلا بهتره ماشین و میذاری اونجا تو پارکینگ هم مدلش میاد پایین هم کم کم میبینی ...

دقیقا حرف منو زدی از همین میترسم مالی ک نخوردم و نپوشیدم ک جم کنم از دستم در بره

دقیقا حرف منو زدی از همین میترسم مالی ک نخوردم و نپوشیدم ک جم کنم از دستم در بره

مطمئن باش همین میشه، به نظر من یه صندوق بانک بگیر طلاهات رو هم بگیر بذار تو صندوق که هی بقیه براش برنامه و نقشه نریزن....

مطمئن باش همین میشه، به نظر من یه صندوق بانک بگیر طلاهات رو هم بگیر بذار تو صندوق که هی بقیه براش بر ...

اخه فکر میکنم گرون باشه این صندوق امانت بانک ها

اره داداشم هرسری ی فکری میکنه یبار میگفت بده ماشبن شریکی برای سود ک گفتم ن من طلا دوست دارم استفاده کنم

البته داداشم سو استفاده گر نیستا فقط پیشنهاد میگه ک بیشتر سود کنم مثلاولی من میترسم این ترسم نمیذاره کاری کنم  

اخه فکر میکنم گرون باشه این صندوق امانت بانک ها اره داداشم هرسری ی فکری میکنه یبار میگفت بده ماشبن ...

بازم بپرس از بانک فکر نکنم زیاد باشه. قبلا سالی 200 بود اجاره ش. الان رو نمیدونم 

ببین عزیزم بحث سواستفاده نیست، یه وقتایی یه فکرایی از سر خیرخواهی میکنن با خودشون میگن فلانی هم سود میکنه، بعد یهو میبینی الکی الکی همه چی به باد رفت...   با داداششم که آدم نمیتونه دربیفته.... 

به هر حال به نظر من اگر پس انداز مخفیه و شوهرت خبر نداره صلاح نیست ماشین بخری، دو روز دیگه یه استعلام پلاک بگیره راحت میفهمه پلاک فعال داری. همون طلا رو نگه دار واسه خودت. 

بازم بپرس از بانک فکر نکنم زیاد باشه. قبلا سالی 200 بود اجاره ش. الان رو نمیدونم  ببین عزیز ...

مرسی عزیزم اره درسته برامن همون فقط طلا خوبه چون با بدبختی جم کردم اره درسته هر ان ممکنه از دستم در بیاد و منم نمیخوام اصلا شوهرم بفهمه