2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فکر کنم من هنوز دفع نکردم 😭

وای منم تو حال و روز شمام.بارداریم پوچ بود.دوشنبه یک عالمه بافت و لخته و خون دفع کردم.مردم و زنده شدم‌.ولی چیز سفید ندیدم.حس میکنم جفت نیومده

و خدا هست هنوز...🌱
من خیلی صبر کردم نشد رفتم بیمارستان با قرص سقط شد فعلا کمی هم بقایا مونده خدا کنه دفع بشه وبه کورتاژ ...

من لک بینی داشتم کلا از اول دیگ وقتی تشخیص پوچ و دادن با زعفرون خیلی زیاد ب خونریزی افتادم من روزی یک مثقال زعفرون غلیط خوردم بخور شماهم

وای منم تو حال و روز شمام.بارداریم پوچ بود.دوشنبه یک عالمه بافت و لخته و خون دفع کردم.مردم و زنده شد ...

منم😭شما یه چیزی شفاف ندیدی ک انگار داخلش اب یا هوا باشه؟مثل بادکنک!این چی بود پس من دیدم

وای منم تو حال و روز شمام.بارداریم پوچ بود.دوشنبه یک عالمه بافت و لخته و خون دفع کردم.مردم و زنده شد ...

مامای بیمارستان هم گف باید ی چیزی لخته ایی ببینی ب رنگ سفید یا صورتی ولی ندیدم ب مخص دفع شدن اون کیسه شفاف درد هم قط شد

منم😭شما یه چیزی شفاف ندیدی ک انگار داخلش اب یا هوا باشه؟مثل بادکنک!این چی بود پس من دیدم

نه من این رو ندیدم🥲

من پارسالم تو خونه سقط داشتم ولی اون موقع جنین بود تو هفت هفته مرده بود.اون موقع خیلی خیلی چیزا ازم اومد.ببخشید آخرشم یه چیزی مثل یه سوسیس بزرگ و قطور اومد که احتمالا جفت بود.

حالا این دفعه فقط بافت جگر مانند زیاااد دفع کردم

و خدا هست هنوز...🌱
مامای بیمارستان هم گف باید ی چیزی لخته ایی ببینی ب رنگ سفید یا صورتی ولی ندیدم ب مخص دفع شدن اون کیس ...

من این رو پارسال که جنین بود دیدم ولی امسال نه.

شایدم بوده ولی خونی بوده متوجه نشدم

و خدا هست هنوز...🌱
مامای بیمارستان هم گف باید ی چیزی لخته ایی ببینی ب رنگ سفید یا صورتی ولی ندیدم ب مخص دفع شدن اون کیس ...

منم دردام رفت.دیروز هم از خواب پاشدم خود به خود دوباره یه جگرمانند ازم بیرون اومد.

و خدا هست هنوز...🌱
نه من این رو ندیدم🥲 من پارسالم تو خونه سقط داشتم ولی اون موقع جنین بود تو هفت هفته مرده بود.اون مو ...

وای خدا این بارداری پوچ چیه دیگ😭من اصلااا لخته ندارم مثل پریود هستم الان روز ۴مه خیلی نگرانم کاش زود تر این شرایط تموم شه و ۲ تامون باردار بشیم💔

منم دردام رفت.دیروز هم از خواب پاشدم خود به خود دوباره یه جگرمانند ازم بیرون اومد.

این بده ک ادم درد نداره بین زمین و هواس مشخص نیس وضعیتش منم هیچیمممم نیست