2777
2789
عنوان

شوهرعقده ای

658 بازدید | 25 پست

شوهر دروغگوم همش می‌گفت دوستم رفته با ی دختره تهرانی دوست شده مانتوش چهار میلیونی هس هربار میرن بیرون ۴۰۰پول غذاشون خرج پسره رو هم میده گفتم شاید دوستت خ شاخه گفت ن داغونه چاقه قیافه نداره 

من سرم کلاه رفت اومدم باتو ازدواج کردم (من مشهدم شوهرم ی شهر خ خ کوچک شمال ک حتی اتوبوس داخل شهری نداره پارک سینما نداره)

واس له کردنم اینجوری میگفت 

گفتم قبلا ک میگفتی دوستت سرایداره تو تهران الان شد دوست پسر ی دختر پولدار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحصیلاتشم ارشد بود گول ظاهر مظلوم و مثبتشو خوردم بعد عقد شروع کرد ب اذیتم 💔💔

با شمالی وصلت نکن 

ساده دلن و از سر سادگی کارهایی می‌کنند صدتا عاقل نمیتونه کاری براشون بکنه 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
حتما برو سر زندگیت و حتما سریع بچه بیار و اصلا هم در مورد انتخابت فکر نکن والله

اون وقتم به مشکل بخور و طلاق بگیر و ی بچه بیچاره رو بدبخت کن و اینده خودتم تباه کن . دیگه چی

تحصیلاتشم ارشد بود گول ظاهر مظلوم و مثبتشو خوردم بعد عقد شروع کرد ب اذیتم 💔💔

بمیرم الهی 🥺🥺🥺

خواهر باهاش حرف بزن ببین دردش چیه 

میخاد ب چی برسه با این رفتار های زننده 

•[ محکوم به خوشبختی ]•
توام بگو دوستم و شوهرش آرزوهای منو زندگی میکنن، کاش منم چشمامو بیشتر باز میکردم هربی سروپایی، رو تو ...

دقیقا حتی کارشناس دادگاه واس نفقم اومد همینو گفت گفت چرا هرآدم اشغالی ک ظاهرش شبیه آدمهای معمولیه رو راه میدین تو زندگیتون 

باورت میشه حتی مشاور و قاضی دادگاه تمکین رو گول زد قاضی علیه من شده بود ولی کار خدا تمکین رد شد ینی ب نفع من تموم شد