2777
2789
عنوان

یه سوال

386 بازدید | 65 پست

من تو زندگیم یه چند تا اشتباه داشتم که همچین کوچیکم نبودن . عذاب وجدان دارم . می ترسم خدا نبخشتم . به نظرتون خدا می بخشه منو؟

ولی خب تازه ۱۵ سالمه . می خوام جبران کنم

آره

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هربار اگر توبه شکستی باز آ

خدا میبخشه حتما شک نکن توبه کن🤍

نه آنقدر پرشور، که پرواز یاد بگیرد و نه آنقدر بریده،که بپرد...                                                                       درخواست دوستی نمیپذیرم👀🤗💚

نه تنها میبخشه بلکه گناهان تبدیل به حسنات میشه به شرطی که توبه خالصانه و نصوح بکنی.

فقط حق ناس با توبه هم بخشیده نمیشه 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

مظمئن باش خدا بخشنده س

مهم اینه که خودت به اشتباهت پی بردی

اگه اشتباهت باعث آسیب به کسی شده سعی کن جبران کنی ولی اگه آسیبش برا خودت بوده سعی کن ازین ببعد راه رو درست بری، عذاب وجدان هم نداشته باش مگه اینکه دوباره تکرارش کنی

خداوند متعال، در آیات متعددی، وعده بخشش گناهان را داده است که برخی از آنها عبارتند از

۱٫ “قُلْ إِن کُنتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْکُمُ اللَّهُ وَیَغْفِرْ لَکُمْ ذُنُوبَکُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ ;(آل عمران،۳۱) بگو: اگر خدا را دوست میدارید از من پیروی کنید، تا خدا ]هم[ شما را دوست بدارد و هم گناهانتان را ببخشد و خدا آمرزنده مهربان است.”