2777
2789
عنوان

لرزش نوزاد شیش ماهه

322 بازدید | 8 پست

سلام دوستان بچه من شیش ماه و شونزده روزه چند وقته موقع جیش کردن می لرزه البته دو سه بارم پیش اومده موقع بیدار شدن یا هیجانی شدن در حد دو ثانیه لرزیده یعنی جیش نکرده چون پوشکشم و سریع با کردم  فیلم گرفتم ازش به صورت اتفاقی خیلی هوشیاره تو فیلم حتی وقتی می لرزه داره بازی می کنه ولی تابرم دکترش که یکشنبه وقتمه رسما سکته می کنم از فکر و خیال

ببر انشالله بررسی میشه چیزی نیست ولی حتما ببر لرزش خطرناکه . دختر خواهرم همین سن یبار تو بغلم لرزید بیدار بود یهو دستاشو با پاهاشو برد بالا جیغ زد گریه کرد بردیم بیمارستان نوار گرفتن تشنج کرده بود

روانشناسی کودک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر انشالله بررسی میشه چیزی نیست ولی حتما ببر لرزش خطرناکه . دختر خواهرم همین سن یبار تو بغلم لرزید ...

حتما می برمش منتها این اصلا نه جیغ می زنه نه چیزی عادیه مثل این که چندشش شده از چیزی تا یکشنبه من داغونم

بچه منم اینجوری بود موقع ادرار..

اینم موقع ادرار هستش بردمش دکتر گفت اگه ادرار می کنه طبیعیه ولی من هر بار که می لرزه می بینم جیش کرده یا نه دو بار پوشکشم و تو این دو هفته اخیر  دیدم ادرار نکرده بود این فکرمو مشغول کرده البته همسرم می گه شاید داره دندون در آورده داره می لرزه نمی‌دونم والا ایشالله که چیزی نباشه 

این بچه ها تا دو سال همش استرس و ترس دارن واسمون یادمه ۳ ماه اول بچم همش دکتر بودم حتی اگه یه پی پی ...

انقدر استرس میگیرم سر هر چیزی دیگه شوهرم امروز برای اولین بار بهم گفت دیوونه شدی 

سلام عزیزم، سال نو مبارک

میخواستم ببینم پسرتون بردی دکتر؟ علت لرزش چی بود؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزم، سال نو مبارک میخواستم ببینم پسرتون بردی دکتر؟ علت لرزش چی بود؟

سلام عزیزم من الان پیامتو دیدم آره بردم دکتر براش آزمایش ادرار نوشت و گفت ببین جیش می کنه چجوری می یاد که یه وقت تنگیه ادرار نداشته باشه که خدارو شکر هردو خوب بود گفت طبیعیه تو نوزاد لرزش موقع ادرار هست و گفت گاهی بدن آب بیشتری جذب می کنه به خاطره همونم وقتی می لرزه ادرارش کمتر می یاد اون موقع ادرار کرده