سلام دوستان بچه من شیش ماه و شونزده روزه چند وقته موقع جیش کردن می لرزه البته دو سه بارم پیش اومده موقع بیدار شدن یا هیجانی شدن در حد دو ثانیه لرزیده یعنی جیش نکرده چون پوشکشم و سریع با کردم فیلم گرفتم ازش به صورت اتفاقی خیلی هوشیاره تو فیلم حتی وقتی می لرزه داره بازی می کنه ولی تابرم دکترش که یکشنبه وقتمه رسما سکته می کنم از فکر و خیال
ببر انشالله بررسی میشه چیزی نیست ولی حتما ببر لرزش خطرناکه . دختر خواهرم همین سن یبار تو بغلم لرزید بیدار بود یهو دستاشو با پاهاشو برد بالا جیغ زد گریه کرد بردیم بیمارستان نوار گرفتن تشنج کرده بود
اینم موقع ادرار هستش بردمش دکتر گفت اگه ادرار می کنه طبیعیه ولی من هر بار که می لرزه می بینم جیش کرده یا نه دو بار پوشکشم و تو این دو هفته اخیر دیدم ادرار نکرده بود این فکرمو مشغول کرده البته همسرم می گه شاید داره دندون در آورده داره می لرزه نمیدونم والا ایشالله که چیزی نباشه
سلام عزیزم، سال نو مبارک میخواستم ببینم پسرتون بردی دکتر؟ علت لرزش چی بود؟
سلام عزیزم من الان پیامتو دیدم آره بردم دکتر براش آزمایش ادرار نوشت و گفت ببین جیش می کنه چجوری می یاد که یه وقت تنگیه ادرار نداشته باشه که خدارو شکر هردو خوب بود گفت طبیعیه تو نوزاد لرزش موقع ادرار هست و گفت گاهی بدن آب بیشتری جذب می کنه به خاطره همونم وقتی می لرزه ادرارش کمتر می یاد اون موقع ادرار کرده