2777
2789
عنوان

خدا وجود داره؟

235 بازدید | 29 پست

اگه هست پس چرا زمانیکه بهش نیاز دارم زمانیکه از ته دلم التماسش میکنم کمکم کنه محلم نمیده منو رها کرده تا زجر بکشم.چقدر نذر و نیاز کردم چقدر چله برداشتم دعا کردم نزدیک یکسال شد پس چرا کمک نمیکنه چرا.

نگین به صلاحم نیست که اگه اینطور بود این حال و روز من نبود.

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه دنیا محل سختی و رنج هست. 

بنظرت چرا میگن اشرف مخلوقات الکی که نیست!!!!! 

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾

نمی‌دونم شما چه تصوری از خدا دارید.

ولی تو تصورات من خدا غول چراغ جادو نیست که تا به مشکل برخوردم یه کتاب دعا دیدم بگیرم اونم بدوه بیاد حلش کنه.

اگه اینجوری بود منو صاحب عقل، اراده و وجدان نمی‌آفرید.

خداوند ناظر کردار انسانه.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

شاید به صلاحت نیست گلم

نمیخاین تموم کنین این چرت و پرتارو؟؟؟

پس چی به صلاحمونه؟

میخایین نفسم نکشیم چون به صلاحمون نیس

جمع کنین بابا

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بخوای این مدل فک کنی خب براتوخدانیست،خدا برا بنده ای که تا ی چی میخوادوکارش گیره ونمیشه میگه خدانیست واقعا نیست خب

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
من خودمم تو شرایط داغون و پیچیده زیاد بودم و هستم ولی ذره ای به وجودش شک ندارم 

من شک ندارم به وجودش اما گاهی واقعا دلم میشکنه ازش

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

خداازآینده ی ماوچیزایی که به صلاحمونه بیشترازخودمون آگاهه 

فقط وفقط ازته دل صداش کن 

شایدچندوقت دیگه وقتی موقعیت الانت یادت بیادبگی خوب شدخدااون چیزی که میخواستموبهم نداد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤