2777
2789
عنوان

برای مرغ سرخ کنم اول باید بپزم؟

1980 بازدید | 11 پست

من اشپزی بلد نیستما نخندین, اول باید بپزم بعد سرخ کنم؟ یا عادی سرخ کنم؟ اگه عادی سرخ کنم خام نمیمونه؟ 

برای سلامتی امام زمان صلوات

اول خووووووووب سرخ کن 

بعد بزار بپزه با اب کم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ اول با اب و پیاز و کمی ادویه بذار بپزه بعد تو ماهیتابه پیاز و تفت بده مرغ با ادویه سرخ کن بعدش ی سس غلیط درست کن بذار یکم با سس بپزه ک خشک نباشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

قبل از هر کاری به مرغ زرچوبه و زعفرون دم کرده بزنی بو نمیده عالیه 

من قبلا سیر و ادویه میزدم اصلا خوب نمیشد

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
سسشو چطور درست میکنی

پیاز رنده شده رو سرخ میکنم با شعله ملایم،بعد رب و ادویه  فلفل دلمه اضافه میکنم و تفت میدم باهم بعدم مرغ،در آخر چن لیوان آب جوش و یخورده ابلیمو تا بپزه و غلیظ شه،اینبار یخورده سس کچاپ هم ریختم تو خورشت بد نشد،هرچقدر شعله گاز ملایم تر باشه و بیشتر رو گاز باشه غلیظ تر میشه