2777
2789

من وعشقم یه دعوای خیلی بد هفته پیش کردیم جوری که حرمتا شکسته شد

ان گفت جداشیم من ولی هنوزم دوستش دارم چند روز تحمل کردم ولی دلم طاقت نیورد بهش پیام دادم وازش خواستم همو ببینیم

جفتی تو بغل هم کلی گریه کردیم

ولی اون هنوز میخواد جدا شیم باهم حرف میزنیم ولی خیلی سرده نمیدونم چطوری دل بکنم؟

بااینکه من خداییش خیلی بهش سرم تو همه موارد ولی عاشقانه دوستش دارم اون باور نداره وکینه ای هست کلی غرورمو شکستم من دختر خیلی مغروری بود سر این همه چی رو گذاشتم کنار

میگه دوستم نداره  ولی میدونم داره چشمای ادما دروغ نمیگن وسری اخر دیدمش متوجه تغییرات ظاهریم شد وبهم گفت ساعتی که خریدم براش دستش بود

دیشبم بهم زنگ زد

ولی همچنان میگه نظرم جدایی هست من چی رو باورکنم؟

به زور با کسی بودن چه فایدا داره میخواد جدابشه؟دست خدابه همراش

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورکن غرور و عزتت  رو برا یه پسر غریبه  ک هیچ نسبتی باهات نداره له کردی

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اره درسته ولی حس میکنم جداشم دلش به جدایی نیست میگه مجبوریم

حالا دلش هست یا نیست وقتی میگه دوستت ندارم نگاه هم توصورتش نکن ولش کن اگر برگشت محکم و مردونه برمیگرده اگر هم رفت بره پی کارش دنیا پر مرده 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
2790
2778
2791
2779
2792