2777
2789
عنوان

هرگز پدر و مادرم نمی بخشم هرگز

382 بازدید | 25 پست

خونمون رو حاضر نیستن درست کنن اگه پول نداشتن برام مهم نبود ، پول دارن و انجام نمیدن 

دو دست مبل قدیمی تو خونه هست 

هر موقع میگم بریم یه چیزی بخر، بپوش مرتب باشی جلو خواستگار هیچ که هیچی

هر موقع کسی زنگ میزنه خونمون یه جوری میشه اصلا انگار بلد نیست حرف بزنه 

من هرگز نمیبخشمشون هرگز 

خونه زندگی اونا به تو چه ارتباطی داره

خاستگاری که واسه خونه زندگیتون تورو بخاد همون صد سال سیاه نخاد

اینقد مونده شوهری که به خونوادت اینو‌میگی😐

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه…❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای منم کابینت و موکت و هیچ هیچ مامانمم تنبل اصلا تمیز نیس فکر زندگی نیس انگار مرده ان     دلم نمیخاد برم خونشون اتفاقا دیشب با مامانم بحثم شد گفتم یه کم ب زندگیت برس دم عیدی خداروشکر تو خونه شوهرمم وگرنه دق میکردم اونجا 

خونه زندگی اونا به تو چه ارتباطی داره خاستگاری که واسه خونه زندگیتون تورو بخاد همون صد سال سیاه نخا ...

ربطی به این موضوع نداره الان همه فقط نگاه می کنن به خونه و زندگی طرف 

اگه میومدی میدیدی هیچ وقت این حرف نمیزدی 

ربطی به این موضوع نداره الان همه فقط نگاه می کنن به خونه و زندگی طرف  اگه میومدی میدیدی هیچ وق ...

یکم اعتماد به نفس داشته باش

بذار کسی ک میاد جلو تور‌و واسه خودت بخاد

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه…❤️
خونه زندگی اونا به تو چه ارتباطی داره خاستگاری که واسه خونه زندگیتون تورو بخاد همون صد سال سیاه نخا ...

من فقط میگم مرتب باشن همین 

بعد شما فقط اون قسمت و گرفتی 

من میگم کسی زنگ میزنه خونمون اصلا بلد نیستن حرف بزنن متوجهی

ربط داره خواهر از قدیم گفتن مادر  رو  ببین دختررو بگیرر   

حداقل جلو مهمون و خواستگار ادم باید ابرو داری کنه    من تا مامانم بخا براش مهمون بیا زنگ میزنن میگن بدو بیا کمکمون انگار جنگ زده ها هسن 😂تند تند جارو کن بشور جمع کن 

یکم اعتماد به نفس داشته باش بذار کسی ک میاد جلو تور‌و واسه خودت بخاد

خب ظاهر شخص وزندگی اولین چیزی هست که طرف میبینه

اونا خوب نباشه اصلا به مرحله آشنایی بیشتر نمیرسه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چه حرفیه میزنی.

خب راست میگه اسی. هر چقدرم طرف روشنفکر باشه باز هم روابط اجتماعی، آداب معاشرت و سطح زندکی رو تصمیمشون قطعا اثرگذاره.