2777
2789
عنوان

خرید عید ۱۵ خرداد

1140 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. برای خرید عید مردونه و زنونه سمت ۱۵ خرداد خوبه؟ من تا حالا اون سمت نرفتم اکثرا میرفتم ۷تیر یا امامزاده حسن.

کدوم پاساژها یا مغازه تک فروشی زنونه و مردونه دارن؟

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

من امامزاده حسن رفتم لامصبا همشون مانتوهاشون تگراری و یه شکلن. تعریف ۷تیر رو شنیدم مانتوهای متنوعی داره

شما که رفتی واقعا قشنگن مانتوهاش، قیمتا اونجا چطورن؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امسال بازار تهران یا همون ۱۵خرداد خیلی بصرفه تر برای خرید 

مخصوصا پاساژ دلگشا 

ولی نمیدونم جمعه ها هم هستن یا نه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

من امامزاده حسن رفتم لامصبا همشون مانتوهاشون تگراری و یه شکلن. تعریف ۷تیر رو شنیدم مانتوهای متنوعی د ...

7 تیر، امسال همه مانتوها چه کوتاه و بلند سبک سنتی شدن و قیمتا بالای ۲ تومن 😑😐 و تنوع زیاد

۱۵ خرداد مدلای خاصی نیومده بیشتر مانتو کتی اوردن. نازی اباد هم همینطور ولی تنوعاش شیکتره.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
7 تیر، امسال همه مانتوها چه کوتاه و بلند سبک سنتی شدن و قیمتا بالای ۲ تومن 😑😐 و تنوع زیاد ۱۵ خردا ...

نازی آبادم بازار داره مگه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

بوستان و تیراژه چطورن؟؟

کوروش ک تو روزای عادی قیمتا فضاااییِ.. الان اصلا میترسم نزدیکش شم

جمعه ها هم بازه؟ تا ساعت چند هستن؟

جمعه ها تا ۳ بعصی از پاساژا بازن و بیشتر مختص دست فروشا هست که میتونی کت یا شلوار جین با قیمتای خیلی کم پیدا کنید 🤗

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
نازی آبادم بازار داره مگه؟

بله هر ۷ روز هفته از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۱ شب 😊

بازار اول و دوم

بله هر ۷ روز هفته از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۱ شب 😊 بازار اول و دوم

مرسی عزیزممم

فقط جمعه ها برو  پاساژ دلگشا و رضا بهترن  دستفروشا هم هستن  اما اگر از من میشنوی ب ...

تجریش از اسمش معلومه زیر ۳میل مانتو نیست😶

من امامزاده حسن رفتم لامصبا همشون مانتوهاشون تگراری و یه شکلن. تعریف ۷تیر رو شنیدم مانتوهای متنوعی د ...

آره منم برا همین نمیخوام امامزاده حسن برم.

۷ تیر خداییش مانتو پالتوهای قشنگی داره ولی قیمت هاش یه کوچولو بالاتر از امامزاده حسن دیگه.

امسال بازار تهران یا همون ۱۵خرداد خیلی بصرفه تر برای خرید  مخصوصا پاساژ دلگشا  ولی نمیدو ...

دلگشا قیمت هاش خوبه؟ من شنیدم فقط اجناس وارداتی و ترک داره