من امامزاده حسن رفتم لامصبا همشون مانتوهاشون تگراری و یه شکلن. تعریف ۷تیر رو شنیدم مانتوهای متنوعی داره
شما که رفتی واقعا قشنگن مانتوهاش، قیمتا اونجا چطورن؟
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
امسال بازار تهران یا همون ۱۵خرداد خیلی بصرفه تر برای خرید
مخصوصا پاساژ دلگشا
ولی نمیدونم جمعه ها هم هستن یا نه
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
7 تیر، امسال همه مانتوها چه کوتاه و بلند سبک سنتی شدن و قیمتا بالای ۲ تومن 😑😐 و تنوع زیاد ۱۵ خردا ...
نازی آبادم بازار داره مگه؟
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
بله هر ۷ روز هفته از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۱ شب 😊 بازار اول و دوم
مرسی عزیزممم
فقط جمعه ها برو پاساژ دلگشا و رضا بهترن دستفروشا هم هستن اما اگر از من میشنوی ب ...
تجریش از اسمش معلومه زیر ۳میل مانتو نیست😶