2777
2789
عنوان

دندون بچم شکست😔

1128 بازدید | 22 پست

ازردمبل افتاددندونه جلوش شکست ازلثه نشکسته ولی ازدیروز ک این اتفاق افتاد کارم گریس حالم بشدت بد😭بچم ۲۰ماهش هنو😔ایی خدااااا

خدایاشکرت 🩷

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

طوری نیس

دختر منم فک کنم یک سال و دو سه ماهش بود دوتا دندون جلوش سرهاش شکست

هنوزم هستن😁 بردمش دندون پزشکی بچه ها گفت روکش و اینا لازم نیس هفت سالگی میافتن دیگه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خداروشکر بعدا میوفته 

واسه من شکست رفتم پر کردم دندونه جلوی جلو بالایی 

بعد ۹ سال درر شدید گرفت دکتر گفت اونسال به ريشش خیلی فشار اومده عصب کشی کرد برام

شما برای اطمینان یه دکتر ببرش

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

همین اتفاق برای پسر منم افتاد، زجه میزدم! مامانم گفت شیریه مهم نیست ، ولی من داشتم دق میکردم، باورت نمیشه یه مدت کوتاهی گذشت خودبخود دندون صاف شد و از اون حالت شکستگی در اومد تا حایی که اصلا متوجه نمیشدی شکسته، شمام خودتو اذیت نکن، خیلی زود ظاهرش خیلی بهتر میشه و واقعا نباید انقدر بزرگش کنی عزیزم

روزی ۳شیشه شیر وشیره انگور قاطی میکنم میخوره عزیزم 😔حالم خیلی بد چقدمادره بدیم من مواظبش نبودم😔

والا یه دندونه اونم شیری ولی روحی بچت اذیت شده بخاطر ضعف تو و اون گریه هات  بابا قوی باش

وای برو خدا رو شکر کن ب سرش ضربه نخورده از دیروز با گریه هات بچت وحشت نکرده این چه اخلاقیه اشکتون دم ...

حامله بودم پدرمادرم فوت شدن ازهمون زمان افسردگی شدیددارم هرچی میشه گریه میکنم ومیگم من مادربدیم 😭

خدایاشکرت 🩷