yalda1398 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1857 عنوان میشه بگید این آزمایش چی میگه 😭 245 بازدید | 11 پست دوستان من دو سال اقدامم و ی بارداری پوچ داشتم الان دکتر همینجوری چکاپ داد این تیتر بالاست ... سرچ کردم ولی متوجه نشدم 1401/12/11 | 07:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۳۴۵م عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 369 اینا آنتی بادینیعنی قبلا این بیماری ها رو گرفتین بدنتون الان مقاوم شده
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 8992 واکسن زدید تو این چند سال؟براتون انتی بادی علیه سرخچه و یه ویروس بالاست یعنی بدنتون در مقابله با ویروس یا واکسنش بوده و یعنی بدنتون نسبت بهش مقاوم هنوز
یکتا_m_v عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5025 منفی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
کاربری_پانزدهم عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 9541 هیچی نیستآنتی بادی بدنتو نشون میده کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن چای شیرین
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 واکسن زدید تو این چند سال؟ براتون انتی بادی علیه سرخچه و یه ویروس بالاست یعنی بدنتون در مقابله با و ... یعنی همون مشکل ایمنی بالا؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5100 نه اینایی ک بالاست نشون میده قبلا مبتلا شدی و ایمنی داری و دیگه مبتلا نمیشی در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
yalda1398 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1857 اینا آنتی بادینیعنی قبلا این بیماری ها رو گرفتین بدنتون الان مقاوم شده مرسی عزیزم خیالم رو راحت کردین چون اقدامم نگران شدم ☺️
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 8992 یعنی همون مشکل ایمنی بالا؟ نه عزیزم انتی بادی بالاست یعنی هنوز سلول خاطره داره اون اولی هم یه بیماری از طریق گربه هس که اگه مادر باردار اون بیماری رو بگیره خ خطرناک اما اگه از قبل گرفته باشه ایمن میشهاین ۳ ازمایش رو برای پیش از بارداری مینویسن تا ایمنی مادرو بسنجن
yalda1398 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 1857 واکسن زدید تو این چند سال؟ براتون انتی بادی علیه سرخچه و یه ویروس بالاست یعنی بدنتون در مقابله با و ... اره عزیزم دوازده سال پیش دانشگاه واکسن سرخجه زد برامون ... خیلی ممنونم 😍
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 نه عزیزم انتی بادی بالاست یعنی هنوز سلول خاطره داره اون اولی هم یه بیماری از طریق گربه هس که ... ممنون از راهنماییت عزیزم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚