2777
2789
عنوان

دی ماهیا چطورن

256 بازدید | 40 پست

به خصوص مرداشون

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماه🥰

😂❤️

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
کینه ای،علاقه به مدیرت کردن همچی و دستور دادن،تند با قلبی مهربان

مورد دوم و سوم رو قبول دارم خییییلی

دم دمی مزاج

نه فکر نکنم ...

دی ماهیا متاسفانه حرفو به دل میگیرن احساساتشون تقریبا به اندازه ی منطقشونه کار بلدن مدیر خوبی میتونن باشن مشاورای خوبین اقایون دی ماهی که ما داشتیم همشون شوخ بودن🤣😂ولی خانوما یه خورده به دل میگیرن و کینه ای تر از بقیه ی ماها میتونن باشن 

از اینکه یکی بالاسرشون باشه و بهشون دستور بده بدشون میاد ،حس ریاست طلبی دارن،و تنبلن 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
شوهر من خییییلی خوبه ولی اخلاقای ریززگوهی هم داره خداییش ولی انسان خیلی شریفیه واقعا 

عاشق توصیفت شدم😂❤️

به نظر من مزدای دی ماهی یکمم احساساتین نه؟

دی ماهیا متاسفانه حرفو به دل میگیرن احساساتشون تقریبا به اندازه ی منطقشونه کار بلدن مدیر خوبی میتونن ...

من کینه ای بودن ندیدم ولی اون مدیریتی رو که میگی قبول دارم زیاااد

عاشق توصیفت شدم😂❤️ به نظر من مزدای دی ماهی یکمم احساساتین نه؟

اوه اره شدید،بخصوص نسبت به کسایی که باهاشون رابطه عاشقانه دارن مثل همسر یا دوس دختر ،شوهر منم دی ماهیه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792