2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

105 بازدید | 12 پست

سلام 

من لیسانس فناوری اطلاعات هستم ولی متاسفانه کد نویسی و برنامه نویسی بلد نیستم کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه  به اصطلاح راه بیفتم در حد متوسط 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از تلگرام یا بله به ایشون پیام بدید ، به صورت رایگان و مجازی آموزش طراحی سایت گذاشتن ، ۶۰ جلسه فیلم هست ثبت نامتون میکنن و اکانت میدن ، بعد آموزش هم خودش بهتون پروژه میده 

۰۹۱۲۶۵۹۸۷۱۶

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       
خیلی ممنونم از راهنمایی تون دوست عزیز انشالله به حاجت دلتون برسید 

🙏🙏🙏

من خودم تازه شروع کردم ، یه سایت خیلی ساده زدم همین اول 

ان‌شاءالله به مرور ارتقاءش میدم 

اینه :

Ganzoo.ir

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       
با راهنمایی همین شخصی که معرفی کردید انجام دادید ؟

بله ، البته این سایت خیلی ابتداییه کلی کار داره

میتونم درخواست دوستی بدم پی وی صحبت کنیم ؟اگه اشکال نداره

مشکلی نیست بفرمایید 

اگر هدفتون از آموزش کسب درآمد هست بهتون پیشنهاد میکنم برنامه نویسی سالیدیتی و دنبال کنید که مربوط به حوزه ارز دیجیتال هست و باعث میشه حتی درآمد دلاری هم داشته باشید، خیلی از سایت های خارجی و فارسی هستند که دارن آموزش میدن، ولی خب معروف ترینش آکادمی توکن خان هست میتونید برای آشنایی بیشتر به سایتشون سر بزنید.

لینک سایت و براتون میذارم اگر دوست داشتید استفاده کنید. "www.tokenkhan.com"