2777
2789

عزیزم منم بچه اولم رو حامله م.همسرم‌خیلی اصرار داشت رژیم‌پسر زایی بگیریم یا آی وی اف کنیم ولب من قبول نکردم.از روزیم‌که حاملع شدم بهش گفتم دلت صابون‌نزن واسه پسر فکز کن دختره.ولی امروز فهمیدم خدا خودش پسر تو طالعمون گذاشته بوده🙂انشالله واسه شمام همینجوری باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بعد سال ۹۷ این چیزهایی که شما گفتید انجام دادم و کلا باردار نمیشم

به تغذیه نیست.برو آیوآی که راحتتره اگر هم نگرفت ضرر نکرده باشی ولی خب قطعی ای وی اف هست.من شوهرم عاااشق لبنیات دوغ ماست و...الان باردارم برعکس شد

ان شالله که خدا بهت دوقلو پسر سالم و ناز بده😍 

فدات بشم عزیزم ان شالله شما هم به مراد دلتون برسید

ولی واقعا بعضی از ما زنها خیلی مظلومیم انگار همیشه از هر نظرحقمون پایمال میشه

سه تا دختر

پس اگر قطعی میخای فقط ای وی اف.قبلش به وزن ایده آلت برس.مدت ۶ماه کلا هرچیز مصنوعی اعم از شکر شیرینی جات مصنوعی نوشابه فست فود وهرچیز کنسروی و مواد نگهدارنده دار و روغن مایع و نباتی و بیسکوییت کیک و شکلات و....همه روحذف کن.یه تغذیه سالم بگیر روغن محلی یا زیتون کره محلی نون جو و دمنوش های تصویه کننده خون.انار بخور خونت رقیق بشه.برنج بدون روغن و ترجیحا کربوهیدرات کمتر بخور.کشک محلی مویز خرما موز شیرمحلی(البته پاستوریزه مطمئن تره توشبر.در کل ی ریکاوری حسابی کن.پیاده روی کن تخمدان هات فعالتر بشن .بعد برو تخمک کشی ک درست حسابی تخمک خوب داشته باشی و به شوهرتم برس.کلا ی ۶ماه لایف استایلتو تغییر بده بعد برو ای وی اف کن.ای یو ای نکن قطعی نیست یهودیدی دخترشد

سه تا دختر

خوش به سعادتت 

چه ذوقی داره سه تا فرشته ی ناز داشتن 😍😍😍😍

قدرشونو خیلی بدون و بابتش روزی هزار بار خدارو شکر کن 😍😍😍😍😍😍😍😍

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
خوش به سعادتت  چه ذوقی داره سه تا فرشته ی ناز داشتن 😍😍😍😍 قدرشونو خیلی بدون و بابتش روزی ه ...

عزیزمی 

خدا روشکر میکنم 

ولی خوب همش به خاطر حرف دیگرون نیست ته دل خودمم دوست داشتم یه پسر داشته باشم ،خیلی راهها رفتیم ولی خوب نمیدونم چرا خدا نمیخواد

عزیزمی  خدا روشکر میکنم  ولی خوب همش به خاطر حرف دیگرون نیست ته دل خودمم دوست داشتم یه پ ...

بهتر چون اون بهتر میدونه چی برات خوبه

اینو وقتی فهمیدم که سرم محکم خورد به سنگ

همش اصرار داشتم به یه خواسته م برسم و رسیدم الان ولی مثل ... پشیمونم الان 😓😓😓

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
بهتر چون اون بهتر میدونه چی برات خوبه اینو وقتی فهمیدم که سرم محکم خورد به سنگ همش اصرار داشتم به ...

نمیشد خدا  اون چیزی که دوست داشتیمو با خیر مصلحتشم بهمون میداد