2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه این همه خرج کنی بعدا نگیره خیلی درد داره

ارزشش رو نداره اگه فقط میخوایی برای تعیین جنسیت انجام بدی بخدا ارزش نداره من الان روزی بیست تا قرص میخورم معده ام داغون شده تمام موهام سفید شده هر سری بیست تا سی درصد احتمال موفقیت داره 

دوره ی قبل کلی دارو خوردم روز انتقال گفتن جنین هات از فریز برنگشته کنسل شد 😭😭 

شما انجام دادی ؟

من انجام ندادم.ولی زن داداشم پسر میخواست بار اول ءی یو آی گرفت. البته هردوسالم بودن،تخمک و اسپرم سالم داشتن،برادرم اسپرمش رو ازمایشگاه جدا کرد خالص کرد فقط مذکر موند،برد مطب زنان دکتر به زنش تزریق کرد.زنش هم قبلش سونو رفته بود ازادسازی هم زده بود؛

ارزشش رو نداره اگه فقط میخوایی برای تعیین جنسیت انجام بدی بخدا ارزش نداره من الان روزی بیست تا قرص م ...

میدونم ارزششو نداره ولی خوب چاره ای نیست پیش خودم فکر میکنم که بعدها خودمو سرزنش نکنم که میتونستم کاری می کردمو کوتاهی کرده باشم 

برای تعیین جنسیت میتونی شش ماه قبل تغذیه ی همسرت رو اصلاح کنی اگه پسر میخوایی به همسرت گرمی بده لبنیات نخوره شیرو دوغ و ماست و خیار گوجه و کاهو کلا سردیجات نخوره اگه تونستی بهش بادوم هندی بده روز تخمک گذاریت وقتی میخوایی نزدیکی کنی قبلش با اب و جوش شیرین خودت رو بشور شب قبلش هم تو لگن اب و جوش شیرین بشین 

من انجام ندادم.ولی زن داداشم پسر میخواست بار اول ءی یو آی گرفت. البته هردوسالم بودن،تخمک و اسپرم سال ...

مرسی عزیزم منم دوتا دختر دارم میخوام سال بعد اقدام کنم دو دل شدم برا آی وی اف و هزینه های سنگینش

برای تعیین جنسیت میتونی شش ماه قبل تغذیه ی همسرت رو اصلاح کنی اگه پسر میخوایی به همسرت گرمی بده لبنی ...

از بعد سال ۹۷ این چیزهایی که شما گفتید انجام دادم و کلا باردار نمیشم