2777
2789
عنوان

فیلر لب

168 بازدید | 21 پست

اولین بارم فیلر لب زدم مارک بلاست۳۶۰۰ دکترم گفت لبت خیلی باریکه باید بعد دوماه بیای ترمیم....ولی شده۴۲۰۰نمیخوام برم ...اگه بذارم همینجوری بمونه خیلی بد میشه یعنی چندسال بمونه 

چند سیسی زدی؟

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم رووفیل پلاس دوسال پیش زدم یک سیسی هنوزم مونده ازش 

ترمیمم نرفتم الان لبم عالیه

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

ن بد نمیشه فقط خب اون مدلی ک دوس داری اگ حرف دکتر برا بازار یابی نبوده باشه و واقعا لبت نیاز ب ترمیم ...

نه واقعا لب خیلیییی باریکی داشتم ..ولی خوب گرون شده

نه واقعا لب خیلیییی باریکی داشتم ..ولی خوب گرون شده

نگاه اتفاقی نمی افته اصلا فقط بین خوبو خوبتر خوبو انتخاب کردی متپجه متظورم میشی تو ترمیم میتونسته لبتو برات بهتر کنه ک حالا نمیری