2789
عنوان

همیشه حسودم

472 بازدید | 28 پست

همیشه دلم میخواست شوهرم برام ارزش بزاره . 

باهام حرف بزنه . مودب باشه . دوسم داشته باشه . منو به همه ترجیح بده ولی نشد ک نشد.

وقتی میبینم یکی دست شوهرشو گرفته داره تو خیابون راه میره 

یا وقتی یکی برای همسرش گل میخره 

یا وقتی یکی به همسرش میگه فلانی جان دلم میگیره . میگم چیم از دخترای دیگه کمه.!!

چون من آدم خوبی بودمو  ازش هیچی نخواستم . ازش هیچ وقت نخواستم برم پیتزا بخورم.   

الان شاید بگید نداره و فلان ولی اینو بدونید ک داره . حداقل اونقدری داره هر از گاهی خوشحالم کنه. ولی دریغ میکنه خدایا دلم شکسته ‌. دلم تلف شده . چرا باید ب خوشبحتی دیگران حسادت کنم و حسرت بکشم

من یه دوستم اینجوریه🙄🙄🙄 کافیه بگم‌همسرم زود اومد خونه یا فیلم‌ میبینیم یا از بچه مراقبت میکنه فرداش میکه این چه شوهریه دارم زود نمیاد، بچه داری کمک نمیکنه سریال نمیبینه باهام دیگه واقعا میترسم میپرسه هیچی نمیکم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ازش بخواه . حسرت نکش اگه بلد نیست با عشق و محبت انجام بده تو ازش بخواه فلان چیز رو بخر. 

بعد هم یه جمله کلیدی و طلایی و البته به احتمال زیااااد تکراری

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن. نکن نکن . 

مشکل اینه الان ک میخوام خرج کنم منو لایق چیزای گرون نمیبینه . فک میکنه با چیزای ارزون من راضی ام

هروقت شروع کنی دیر نیس بخر و دوتا بخر بگو اون قیمتش مناسب بود

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
خب ازش بخواه . حسرت نکش اگه بلد نیست با عشق و محبت انجام بده تو ازش بخواه فلان چیز رو بخر.  ...

درسته عزیزم شاید  ظاهر اونا خوبه با طنشون پی پی 

اخه مال من هم ظاهر پی پیه هم باطن پی پی 😬

من یه دوستم اینجوریه🙄🙄🙄 کافیه بگم‌همسرم زود اومد خونه یا فیلم‌ میبینیم یا از بچه مراقبت میکنه فرد ...

دقیقا میفهمم چی میگی 

منم یه دختر خاله دارم اینجوره همش حسرت خوره ززبهندگی منه به هیچ جا هم نمیرسه فقط خودشو عذاب میده

ببین منم به مدت مثل شما بودم ولی خدا باطن بعضی زندگی ها رو نشونم داد. 

همیشه به شوهرم میگفتم فلانی رو نگاه کن مثل فلانی باس. فلان مرد فامیل چرا با زنش اینطوریه تو نیستی. البته وسط دعوا اینطوری میگفتم وقتی شوهرم شروع میکرد به مقایسه من با مادرش یا خواهرش و.... 

ولی امسال فهمیدم همون زوجی که من همیشه مثال میزدم در ظاهر جلو جمع خوبن و در باطن در شرف طلاق. 

دقیقا منم اینطوریم ....

از خدا میخوام شوهرامون یکم قدرمونو بدونن .

بخدا هم سلیقم خوبه هم قیافم 

اوایل ازدواج چون احساس کردم پدر مادرش ضعیفن فشار نیاوردم با اینکه درامد همسرم خوب بود