۵۸ملیکا۳۹ مدیر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 129 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 88 پست هر کسی حس ششمی واقعییی قوی هست بیاد به این سوال ها جواب بدهظاهر و اخلاقات من رو توصیف کن کی ازدواج میکنم؟کنکور دانشگاه خوب قبول میشم؟ 1401/12/11 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 لباسم چ رنگیه؟ سبز ؟! کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4906 احتمالا میخواد رابطه بینتون رو رشد بده 🌷 عزیزم برا منم می گی کی بهم پیام میده؟ در موردم چی فکر می کنه مرسی
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 سبز ؟! و اگه سبز نیست قرمزه کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 میشه سوال منو هم بگی!؟ خصوصیات اخلاقی منو میشه بگی!؟ 🙏🏻💜 مهربون با ادب در عین حال رک و فکر کنم باهوش یا درسخون کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 باهاش ازدواج میکنم؟ بستگی به رفتارت داره شاید آره شاید نه کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
نسخذفخقد عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 175 مهربون با ادب در عین حال رک و فکر کنم باهوش یا درسخون مرسی عزیز دلم میشه بگی حست در مورد اینکه ماشینمون پیدا میشه ه چیه!؟ 😭😭😭🙏🏻🥺
دخترک_بازیگوش عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 1643 بستگی به رفتارت داره شاید آره شاید نه الان بهش زنگ بزنم؟
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4906 مهربون با ادب در عین حال رک و فکر کنم باهوش یا درسخون عزیزم برا منم می گی کی بهم پیام میده؟ در موردم چی فکر می کنه مرسی
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 عزیزم برا منم می گی کی بهم پیام میده؟ در موردم چی فکر می کنه مرسی ته دلش گرمه نسبت بهت و شاید یه روز غروب یا بعد از ظهر پیام بده بهت کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 الان بهش زنگ بزنم؟ الان که بعد از ظهره شاید داره استراحت میکنه ولی غروب بهش زنگ بزن اگه میخوای ساعت ۶ کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 مرسی عزیز دلم میشه بگی حست در مورد اینکه ماشینمون پیدا میشه ه چیه!؟ 😭😭😭🙏🏻🥺 یکم طول میکشه اما آره پیدا میشه یا اگه پیدا نشد پولش یه جوری برمیگرده به زندگیتون خدا کریمه امیدوار باش گلم راستی خصوصیاتت رو درست گفتم؟ کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
دخترک_بازیگوش عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 1643 بستگی به رفتارت داره شاید آره شاید نه اینکه گفتی بستگی ب رفتارت داره منظورت چیه؟ینی اگ مهربون باشم خوبه؟ یا مغرور باشم؟
نسخذفخقد عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 175 یکم طول میکشه اما آره پیدا میشه یا اگه پیدا نشد پولش یه جوری برمیگرده به زندگیتون خدا کریمه امیدوار ... ممنون عزیز دلم 😭😭🙏🏻خیلی استرس دارم ی بخشیش آره گلم 🙏🏻🥺🥺