۵۸ملیکا۳۹ مدیر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 129 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 88 پست هر کسی حس ششمی واقعییی قوی هست بیاد به این سوال ها جواب بدهظاهر و اخلاقات من رو توصیف کن کی ازدواج میکنم؟کنکور دانشگاه خوب قبول میشم؟ 1401/12/11 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xkslsllslsl عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5108 فکر نکنم ولی تمام چیزایی که گفتم از روی حسمه و این حسم چند بار بیشتر کار نکرده که اونم بخاطر ... باشه گلم.. بازم مرسی
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 اون حتی خودشم نمیشناسه💔 چی بگم بهش وقتی مراقبت های ویژه بستریه و دست و پاهاشو بستن؟😔😭 الهی بگردم انشالله که خوب میشه❤️ گفتم که حس ششم ندارم ولی حس میکنم یه نفر که نزدیکته اختیاج به امید داره نمیدونم بالاخره حسم قوی نیست... کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 باشه گلم.. بازم مرسی خواهش میکنم🤝🏻 کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 منم بگو چ زمانی میاددیدنم ؟ نمیدونم ولی حس میکنم یه زمانی بعد از غروب خورشید ... توی تاریکی... کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
minaaa21 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 311 منو نگفتی دوسم داره ؟ من حاضرم بشینم باتو گریه کنم ولی کنار کس دیگه ای نخندم
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20444 نمیدونم ولی حس میکنم یه زمانی بعد از غروب خورشید ... توی تاریکی... وای دقیقا توخواببم دیدم شب بود همو دیدیدم🤭😁فقط اخه خانواده رو چکار کنم؟😄گیر نیستن ولی شبه تایم کمه گفتم روز باشه صبح تاشب باهمیم خخ
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 منو نگفتی دوسم داره ؟ دوستت داره اما اینو از روی حس درونیم میگم که شاید واقعی نباشه عزیزم ولی اینو حس کردم☘️ کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 وای دقیقا توخواببم دیدم شب بود همو دیدیدم🤭😁فقط اخه خانواده رو چکار کنم؟😄گیر نیستن ولی شبه تایم کم ... میگم که حی ششم انقدر ها هم قوی نیست اما چند بار به درد خودم خورده و حس درونیم اینو میگه بازم امکان داره واقعی نباشه اما امیدوارم همو ببینین هر وقت که به صلاحتونه کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
delkhastam عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 299 سه ماه دیگه برمیگرده دوستت داره ولی عاشقت نیست میلاد منا دوست داره؟
minaaa21 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 311 دوستت داره اما اینو از روی حس درونیم میگم که شاید واقعی نباشه عزیزم ولی اینو حس کردم☘️ مرسی که گفتی گلم من حاضرم بشینم باتو گریه کنم ولی کنار کس دیگه ای نخندم
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 آزمایش بارداری امروزم مثبت میشه یا منفی ؟ مثبته بعد از سوالت اولیین چیزی که به ذهنم اومد یه بیبی چک مثبت ♥️ کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
hani_little عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 564 مرسی که گفتی گلم خواهش میکنم🤝🏻 کتاب کتابخانه نیمه شب🌃خود خود واقعیته ... انیمه فقط قلعه متحرک هاول🥺❤️ همونی که همیشه گشنشه 😅🍲🍪__با افتخار آرمی ام 💜
مغززفنددقی عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 1967 میگم که حی ششم انقدر ها هم قوی نیست اما چند بار به درد خودم خورده و حس درونیم اینو میگه بازم امکان د ... عزیزم ب نظرت من کی ازدواج میکنم؟ فامیله یا غریبه
فاطیkkkkkkkk عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2289 مثبته بعد از سوالت اولیین چیزی که به ذهنم اومد یه بیبی چک مثبت ♥️ خدا کنه