2777
2789
عنوان

بی مسعولیتی

41 بازدید | 2 پست

پدرم خرجمونو نمیده حتی الان ۱۰ساله یه لباسم برامون نخریده نه برا مادرم نه منو خواهرم چون با مادرم مشکل داره به ماهم نفقه نمیده چند بار بهش گفتیم گفت نمیدم مجبور شدیم شکایت کنیم الان نگید خوب برو سر کار چون تو فرهنگ ما واسه دختر حرف در میارن میدونم منطقی نیست ولی خوب اصلا من هیچ حتی خرج خواهرمم نمیده که ۱۲سالشه هرچی پول داره گذاشته بانک خواهرو  مادر از خدا بی خبرشم نمیگن بچه هاتن باید بدی تا با خواهرش نقشه میکشن که نده نفقه مارو اخه چرا وقتی خرج‌نمیدین بچه ساختین باورتون نمیشه حتی واسه اینکه به ما خرجی نده خودشو زده به مریضی یعنی اینم خواهرش بهش گفته یعنی هرکاری بگی میکنه که نفقه نده ونره زندان وپولاش اصلا دس نخوره ماهم که اصلا براش مهم نیستیم اگه وضعمون خوب بود .نیاز ندتشتیم اصلا نمیخواستم ولی خوب وظیفشه اخه مگه میشه خرج ومخارج بچتوندی 

چی بگم واقعا من نمیدونم تو ذهن این جور پدرمادرا چی میگذره آخه این مال تو رو بعدا میخوان همینا تقسیم ...

به تنبلی عادت کرده چون از اول خرج نکرده الان زورش میاد همش میگه شما میخوا از من نفقه بگیرین انگار داریم زور میگیم بهش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/