2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مسخرس هی فصل به فصلش کردن هیچی معلوم نی با این کارشون دارن مخاطب و از دست میدن چون ترجیح میده ی فیلم جدید و جذاب تر ببینه مث سقوط رهایم کن و

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍
الان از  سقوط تعریف کردی  یا من اشتباه متوجه شدم

ن میگم کلا فیلمای ایرانی چرتن همشون یدونه فقط سقوط خوب بود اونم تموم شد   جیران پوست شیر فقط وقت تلف کردنه

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

مسخره بود این قسمتش

مسخره نبود  اونیکه ساحل رو دزدیده یه زنه . خواهر رضا پروانه و صدرا پسر این زنه میشه دقیقا رضا پروانه میشه دایی صدرا . صادر هم پسر نامشروع نعیم هست و رضا پروانه داره انتقام میگیره و چون‌سرطان داره براش مهم نیست که چه اتفاقی براش میفته . زنه رو واسه دور زدن مخاطب پوتین و بارونی تنش کردن و دستاش سوخته و اثر همون خودسوزی بوده که میخواسته خودش و بکشه دستاش زمخت و مردونه شده

مسخره نبود  اونیکه ساحل رو دزدیده یه زنه . خواهر رضا پروانه و صدرا پسر این زنه میشه دقیقا رضا پ ...

یعنی رضا پروانه میدونه 😶

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
دقیقا از چی سقوط تعریف میکنی؟؟

منم دوسش داشتم

براساس داستان واقعی ساخته شده بود 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره