2777
2789
عنوان

کسی هست تو دانشگاه هم تنها باشه ؟

3204 بازدید | 36 پست

من دوست از بقیه رشته ها دارم ولی تو کلاس خودمون خیلی تنهامممم . سر کلاس ها تو گروه بندی ها سلف بیمارستان همش تنهام . 

بعد میرم بیرون و به من نمیگن ؛ ۱۹ نفریم ۸ تاشون میرن و به من نمیگن .... 

و من اصلا خودم لایق این رفتار هاشون نمی‌دونم اصلا درک نمیکنم دلیل و هدفشون چیه چرا اینجورین با من 

من خودم نمی‌خوام باهاشون ارتباط بگیرم

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       

خجالتی؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنهام تو کلاس البته دوست دارم اما صمیمی ن 

اما تو دانشگاه و خوابگاه و اینا زیاد دوس دارم

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

وای من اگه به رشتم برسمااا بقیه مهم نیستن خوش به حالت که رسیدی به رشته ت ولی خب تو مدرسه من تنهام و بهش افتخار میکنم 

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

من تنهام، ولی به اختیار خودم اینجوری راحت ترم. 

زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم...         «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله.                ۵تیر۱۴۰۲>>>> 

منم مثل توام

دلیلشم اینه ک اولا اعتماد به نفسم کمه

دوما شوخ طبعیم کمه

اینا درست شه اکی میشه

بعدم اخماتو وا کن همیشه لبهند بزن و شوخ طبع باش

اگه اینکارا رو کنی تو همه جمعاشون میخوان تو باشی

محصوصا اگه شوخ طبع باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید

من کلا تنهام چ دانشگاه چ بیرون😂

سر مریض مجبور بدیم سه چهارتایی بریم چون تخت کم بود

بعد یکی از بچه ها اینجوری کرد ما میخوایم با فلانی بریم تو برو با یکی دیگه:/

بخدا ک مهد کودکه

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

من دوست دارم یه چند تا

ولی کلا محدود به همون دانشگاهه

اونقدرا تاپ نبودن که بخوام صمیمی شم ولی باهم خوبیم

آدمای خوبین ولی خب معیار من برای دوستی رو ندارن زیاد

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
منم مثل توام دلیلشم اینه ک اولا اعتماد به نفسم کمه دوما شوخ طبعیم کمه اینا درست شه اکی میشه بعدم ...

من شوخم اعتماد به نفسم زیاده 

هرجا برم میگن چون هستی خوش میگذره چون دلقکم:/

منم چادری ام میترسم از همچین اتفاقی خیلییی البته من اینجا دوست زیااد دارم حالا هم با حجاب هم بی حجاب ولی با توجه ب اتفاقای اخیر میترسم تنها باشم همینطوری بی دلیل تو اینستا فقط چون پروفم ی دختر چادریه میان فوش میدن و میرن 

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚