2777
2789
عنوان

وزن جنین

2486 بازدید | 14 پست

سلام.سونو وزن جنین منو تو ۳۲ هفته ۱۸۰۰ و خرده ای گفته.. امروز دکترم خیلی منو ترسوند که زیاده.. قندم ۱۱۵ شده و گفت بخاطر قند اینقدر وزن گرفته.. گفته روزی ۳ بار متفورمین بخورم

کسی میتونه بگه وزن جنین شما چقدر بود ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا زیاد نیست اتفاقا یه خورده ای کمه  من پسرم 33 هفته دنیا اومد 2200 بود

نمیدونم چرا اینطور به من گفت... حالا نمیدونم متفورمین بخورم یا نه... آخه واسه ۱۵ تا بالا و پایین واقعا قرص لازمه

برای منم دوقلو هست هفته ۳۳گفت یکی ۲کیلو یکی ۱/500به منم گفت یکی کم هست الان گفته بعد ۲هفته دوباره برم داپلرسه شنبه میرم

خدایادستم به آسمانت نمیرسداماتوکه دستت به زمین ات میرسدبلندم کن
نمیدونم چرا اینطور به من گفت... حالا نمیدونم متفورمین بخورم یا نه... آخه واسه ۱۵ تا بالا و پایین واق ...

وزتش که زیاد نیست نرماله 

واسه قرصم که خب دکتر هرچی گفته نمیدونم من سابقه دیابت هم تاحالا داشتم آشنایی ندارم

میشه لطفا برای سلامتی پسرم یه حمد مهمونم کنی 🙏

خیلی زیادم نبوده

من ۳۲ هفته رفتم گفت ۱۶۰۰و خورده 

دکتر سونوگرافیست منو ترسوند گفت غذا نمیخوری مگه خیلی کوچولویه

ولی دکتر خودم گفت مشکلی نیس

حالا شما همون متفورمین مصرف کن

سعی کن چیزای نشاسته دار و شیرینی کم بخوری

زیاد؟؟؟ من هفته ۳۳ وزنش ۱۹۰۰ بود می‌گفت کمه بیشتر غذا بخور😄  تازه بچه من دختر بود مال شما پسره باید بیشتر باشه ک. زیاد نیس حتی یکم کمم هس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تا میتونی کربوهیدرات، قند و نشاسته رو کم کن، که بخارش مجبور نباشی متفورمین بخوری، قندبالا به خودت و بچه آسیب میزنه عزیزم.

سبزیجات و انواع گوشت بیشتر مصرف کن.

برای میوه ها، قرص ویتامین بخور ولی میوه نخور، یا کم بخور، که قنده همه اش.

نون و برنج و ماکارونی، سیب زمینی و... خیلی کمش کن

در حال بهبود....

تا میتونی کربوهیدرات، قند و نشاسته رو کم کن، که بخارش مجبور نباشی متفورمین بخوری، قندبالا به خودت و ...

برعکس اصلا اشتهای غذا ندارم . میوه هم بیشتر ترش میخورم... 

قند شما چند بود؟

منم خیلی بالا نبود از اول روزی یه دونه متفورمین میخوردم

بعد کم کم زیاد کرد دکتر

و اینکه ناشتا زیر 92 باید باشه که 115 بالاس

و ماه‌های آخر بارداری قند بالاتر میره

هر چی دکترتون تجویز کردن مصرف کنید. 

بسلامتی این دوران رو بگذرونید

منم خیلی بالا نبود از اول روزی یه دونه متفورمین میخوردم بعد کم کم زیاد کرد دکتر و اینکه ناشتا زیر ...

ممنون عزیزم.. ببخشید یه سوال دیگه... بعد از زایمان دیابت شما رفع شد ؟ یا هنوزم قرص میخوری