2821
2789
عنوان

وسواس فکری

188 بازدید | 7 پست

اگه یه چیز رو مدام چک کنی مثلا اینکه نت گوشی رو خاموش کردی ، اینکه آلارم گوشیت روی یه ساعت دقیقه یا مثلا اگه درس میخونی مدام نگاه کنی خطی رو فراموش نکردی این بهش میگن وسواس فکری؟راه درمانش چیه؟

داری ولی خفیف

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحدودی آره،ولی زیاد نه،وسواس فکری یه فکرمثل خوره تومغزمیفته ومدام تکرارمیشه وآزاردهنده س

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

اره اره

منم اینجورم ولی شذید تر😂

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

به نظرم این وسواس عملیه نه وسواس فکری 

وسواس فکری یعنی به یه موضوعی ذهنت گیر بده ، هر کاری بکنی ول نکنه . حتی اگه یه چیز غیر منطقی و چرت باشه . اونقدر که سرت درد بگیره و حتی بعد از بیدار شدن از خواب ، دوباره فکر کردن به اون موضوع تکراری رو شروع کنه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792