زردا مدیر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1335 عنوان فیلم سقوط | مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 75 پست یه سوالی ذهنم درکیرکرده اوت دخترکه اسمش آیسان بود چرا صفیه صداش میکردن؟ 1401/12/10 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
memolaa عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 852 ابروهای لیفت شده من اگه توداعش بودم شبیه جنازه میشدم وای من حتی نمیتونم تصورش کنم ک تو اون شرایط باشم
طنازناز عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 280 ولی زندگی تو همچین شرایطی حتی تو تصوراتم از مرگ بدتره چه برسه تو واقعیت باشه مهربانی ،مهمترین اصل انسانیت است....
mashitawwww عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1266 مرسی عزیزم دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
agha_zadeh عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 14659 چرا صفیه با اینکه همش تو زندان بود ابروهاش تمیززززز و خوشگل بود انگار الان از آرایشگاه معصومه بیوتی ... خیلی خوشگل بودولی کلا اون مدل ابروش همونطوره نیاز به برداشتن نداره آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
شکلاته_خوش_تیپ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 845 فقط دوسه روز زندان بود خوب بقیشم که تو اون خوابگاه بود که سرگرم قتل ام عبیده بود و همش تو دستشویی عمومی داشت لکه های خون رو پاک میکردکِی حوصله داشت ابروهاشو بردارهصفیه خر است گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
zariiinaz عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 2555 من موندم چطور صفیه اون جنازه رو از پلاها بردبالا اونجاش دیگه خیلی اغراق و تابلو بود واقعا اما فیلمه دیگه بلخره
nafiiis عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 5580 جلو موهاش منظورمه 😅 ژولیده بود که ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
طنازناز عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 280 ولی خداییش واقعی بازی میکرد،بعضی جاها که درمانده میشد و بی دفاع،با گوشت وپوستم احساسش میکردم و درکش میکردم مهربانی ،مهمترین اصل انسانیت است....
شکلاته_خوش_تیپ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 845 خیلی خوشگل بود ولی کلا اون مدل ابروش همونطوره نیاز به برداشتن نداره والا بوخودا منم مدل ابروهام قشنگه ولی دو روز برندارم عین چمن های جلوی دروازه های فوتبال میشه گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
memolaa عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 852 اونجاش دیگه خیلی اغراق و تابلو بود واقعا اما فیلمه دیگه بلخره اتفاقا مستند بود واقعا اتفاق افتاده ک از داستانش فیلم ساختن
agha_zadeh عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 14659 ولی خداییش واقعی بازی میکرد،بعضی جاها که درمانده میشد و بی دفاع،با گوشت وپوستم احساسش میکردم و درکش ... دقیقااااکلا همشون خیلییی طبیعی بازی کردن حتی اردلان آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
nafiiis عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 5580 اونجاش دیگه خیلی اغراق و تابلو بود واقعا اما فیلمه دیگه بلخره اگه توشرایطش باشی حتما انجام میدی اگه میدیدن قطعا گردنش میزدن ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
zariiinaz عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 2555 ژولیده بود که اره در عین ژولیدگی صاف و صوف بود لامصب در کل خودشم خوشگله واقعا از این چهره هاست که در هر صورت زیبایی خاص خودشو داره