2777
2789
بچه ها تونستین تو قسمت اخر نوشته داشت اخرش بخونین؟؟؟برا من خیلی سریع رد کرد نتونستم بخونم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بازی فرخ نژاد خیلی خوشم اومد،بهترین نقشش همین بود،بازیهای قبلیش خیلی مزخرف بوده

اره افرین خیلی خوب بود 

بقیه نقشاش همش مسخره بازی و جنگولک بازی بود

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
اون قضیه که دیاکو هر بار میخواست داعشیا رو بکشه انگشترشو در میاورد چی بود🤔

انگشتر عقیق خاصیتش اینه ک دل رو ب خدا نزدیک میکنه حالا موقع آدم کشتن در می‌آورد ک یکم از خدا فاصله بگیره

چرا صفیه با اینکه همش تو زندان بود ابروهاش تمیززززز و خوشگل بود انگار الان از آرایشگاه معصومه بیوتی دراومده بود

چرا یه ذره هپلی نمیشد ریختش؟؟؟؟

چرا؟؟..

صفیه بیا پاسخ بده سگ تو روحت

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
به پلک زدنی رفت  من کلی تلاش کردم شات گرفتم تو تاپیکم فرستادم  بخون

پس چرا ازمن اینجور نبودراحت خوندم الانم باز رفتم دیدم عکسشو گرفتم فرستادم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
چرا صفیه با اینکه همش تو زندان بود ابروهاش تمیززززز و خوشگل بود انگار الان از آرایشگاه معصومه بیوتی ...

وای اره در هر حالی خوشگل بود موهاش لخت و صورت صاف و ابروهای مرتب🤣

چرا صفیه با اینکه همش تو زندان بود ابروهاش تمیززززز و خوشگل بود انگار الان از آرایشگاه معصومه بیوتی ...

فقط دوسه روز زندان بود

وای اره در هر حالی خوشگل بود موهاش لخت و صورت صاف و ابروهای مرتب🤣

موهاش لخت؟؟؟مگه بی حجاب بود