2777
2789
دکتر شامپو و محلول داده فعلا شامپو رو استفاده کردم ولی تخم شپش خیلی سخت تمیز میشه امروز هم با سرکه و ...

من شامپو استفاده کردم زیاد اثر نکرد از عطاریم دارو بگیر اونا خیلی قوی تره

من و دخترم هرکاری بگین کردیم هشت ماه پیش گرفتیم روغن زیتون سس مایونز روغن عطاری سرکه رنگ مو نرفت که نرفت بعد یک ماه بدبختی به شامپو گرفتم از داروخونه اسمش پرایم ال ای هست می شامپو میزنی به مو بعد با شونه داخلش موهاتو شونه میکنیم همینطور که شونه میکنیم خودت میبینی شپشا مرده میان رو شونه تخماسونم قشنگ میاد رو شونه.خدا می‌دونه تا قبل این شامپو چقدر نشستمدونه دونه تخمارو از سر دخترم و خودم اوردم بیرون

البته من دو بار زدم که کامل برن.بعد ازتون هم تا سه ماه باشونه دندون ریز شونه بزن محض احتیاط که تخمی تو سرتون نمونده باشه.تنها راه فوریش همینه برا من می کابوس بود الانم که یادم اومد بدنم لرزش گرفت خیلی بده شپش بدترین اتفاق زندگیم بود😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من و دخترم هرکاری بگین کردیم هشت ماه پیش گرفتیم روغن زیتون سس مایونز روغن عطاری سرکه رنگ مو نرفت که ...

به من دکتر شامپو و وحلول داده شامپو رو استفاده کردم دیشب امروز با سرکه شونه کردم چنتا شپش زنده اومد بیرون محلول رو گفته شنبه بزن فردا میخوام روغن زیتون بزنم شونه کنم شونه کردن با شامپو خیلی سخته مخصوصا که مو بلند باشه

احتمال زیاد شپشه ببر بهداشت معاینه کنه

وای خدایا ،،نکنه واقعا شپشه،،من کل موهاشو میبینم چیزی تو سرش نیس ،نمیدونم شایدم من متوجه نمیشم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
به من دکتر شامپو و وحلول داده شامپو رو استفاده کردم دیشب امروز با سرکه شونه کردم چنتا شپش زنده اومد ...

موهام خیلی بلند بود تا روی شونه کوتاه کردم کوتاه بکنی بهتره هروز هم روبالشیهارو مشاستم تشک وپتو رو تو افتاد مبنداختم سرشوهرتم چک کن

وای خدایا ،،نکنه واقعا شپشه،،من کل موهاشو میبینم چیزی تو سرش نیس ،نمیدونم شایدم من متوجه نمیشم

منم اول که دخترام سرشونو میخاروندن فکر میکردم عرق کردن و کثیفه نگاه کردم چیزی معلوم نبود برای اطمینان زودتر ببر که زود ترم خوب میشه من دیر متوجه شدم