2821
2789
عنوان

قطار مشهد

375 بازدید | 17 پست

بچه ها من جمعه اگه خدا بخواد می خوام برم مشهد فقط کوپه ای ها تکمیل ظرفیت شدن شما سایتی جایی می شناسید بتونم بلیط بگیرم یا ممکنه یکی از مسافرا کنسل کنه بلیطش و من بخرم

به سلامتی،التماس دعا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

فکر نکتم چون نزدیک نیمه شعبانه جای خالی ندارن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قضیه از این قراره من ۶ هفته باردارم یه سفر مشهد برامون جور شد شرایطش خیلی عالی شوهرم زنگ زد گفت من فکر کردم قراره با قطار بریم گفتم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد بریم ولی حالا قطار پیدا نمی کنیم شاید مجبور بشیم با ماشین بریم اونجوری استرس می گیرتم

قضیه از این قراره من ۶ هفته باردارم یه سفر مشهد برامون جور شد شرایطش خیلی عالی شوهرم زنگ زد گفت من ف ...

از دکترت بپرس فکر نکنم اشکالی داشته باشه با ماشین فوقش وسط راه هر بار وایسید یه خورده راه برو دوباره راه بیفتید

ایرانی ترین ایرانی

همین امروز بهمون گفتن اخه از طرف کار شوهرم می ریم 

امام رضا وقتی طلبید دیگه خودش کاراشو جور میکنه سلام منو به آقا برسونید بگید برا عید بطلبه یه خورده حال و هوام عوض بشه 💔

ایرانی ترین ایرانی

اخه ۱۳ ساعت راهه خیلی دوره نمی تونم ریسک کنم با ماشین برم

رفتی آخر مشهد یا نه؟؟

کدوم شهری شما عزیزم؟

من مشهدم❤️

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
رفتی آخر مشهد یا نه؟؟ کدوم شهری شما عزیزم؟ من مشهدم❤️

نه بلیط گیر نیاوردم همون بهتر نرفتم بعد که رفتم سونو دکتر گفت هماتوم داری شاید دور از جون بچم اگه می رفتم سفر بچم طوریش می شد همه کار خدا حکمتی توشه فقط بعدا آدم بهش پی می بره لطفا اگه رفتی حرم برای نی نی منم دعا کن انشالله بطلبه با بچم و شوهرم بریم پابوسش

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز