2777
2789
عنوان

کار درست چیه؟

166 بازدید | 19 پست

خانوما ما چند روز پیش خونه خریدیم همون روز هم کسی که خونش رو به ما فروخت خودش تو همون بنگاه بعد از ما یه خونه جدید معامله کرد بعد دیروز اون خانوم زنگ زد گفت خونه ای که ما خریدیم خیلی خرج داره به ما 10 تومن تخفیف داده بودن ماهم گفتیم 5 تومن دیگه بهتون میدیم که کمی خونه جدید رو تعمیر کنید بعد امروز زنگ زد گفت خونه ای که خریدن مشکل داره و رفتن شهرداری و فهمیدن خونه توی طرح هست و از معامله پشیمون شدن 

از لحاظ قانونی ما میتونیم خونه رو بهشون ندیم ولی از طرفی دلم به حالشون سوخت دوتا بچه کوچیک داره و گفت دیگه نمیتونه خونه بخره و با شوهرش دوروزه همش دعوا دارن بنظرتون چیکار کنیم؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر چند روز ضرر نمی‌کنید شما هم یک مورد جدید پیدا کنید بعد توافقی فسخ کنید 

ما رفتیم امروز گشتیم ولی حدودا 50 تومن ضرر کردیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شما به اونا رحم کنید تا خدا هم به شما رحم کنه و یه خونه بهتر گیرتون بیاد

ما حدود 50 باید ضرر بدیم

فسخ معامله بشه چقدر باید بشما بده ؟

10 درصد کل معامله ما ۳ میلیارد و نیم خریدیم خونه رو 

یکمی باهاش کنار بیاید اونم حداقل ۲۵ ت ضرر شما بده 

میگه ندارم که ضرر شما رو جبران کنم از طرفی دلم میسوزه از طرفی قیمت ها روز به روز میره بالا و ما دیگه نمیتونیم خونه بخریم 

میگه ندارم که ضرر شما رو جبران کنم از طرفی دلم میسوزه از طرفی قیمت ها روز به روز میره بالا و ما دیگه ...

شما ۵۰ ت دیگه داری بزار خونه بخر ولی ازش یک چک یا سفته بگیر برای سال بعد اگر بخواهی همکاری کنی 

میگه ندارم که ضرر شما رو جبران کنم از طرفی دلم میسوزه از طرفی قیمت ها روز به روز میره بالا و ما دیگه ...

اخه الانم شرایط سخته واقعا اینا خونه خودشون دارن پس میگیرن چیزی ازش کم نشده بلکه سود هم کردند و شما پول پس میگیرید که ارزشش اومده پایین

شما ۵۰ ت دیگه داری بزار خونه بخر ولی ازش یک چک یا سفته بگیر برای سال بعد اگر بخواهی همکاری کنی 

ماهم این مقدار پول رو با قرض و فروختن ماشین و طلا  و وام جور کردیم الان کل موجودی کارتمون تا دوماه آینده یک میلیونه نمیدونم باید چیکار کنم