2777
2789
عنوان

بخور دادن رحم

10111 بازدید | 48 پست

بچه ها بخور اسفند و آرد روز سوم پریودی تا ۹ پریودی باید انجام بدیدم

خب خون ریزی زیاده چطوری میشه بخور داد؟؟

کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

بلاخره یک روز منم مادر میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم میدونم تایپ مال خیلی وقت پیشه من بخور اسفند و آرد قبلا دادم اما یادم رفته میشه بهم بگی چط ...

سلام جانم

دکتر بهم گفت از روز سوم پریودی تا ۹ پریودی بخور گرم آرد و اسفند به رحمت بده یک قاشق اسفند و یک قاشق آرد سفید تو‌یک‌ظرف بریز تا بجوشه و بعد دامن بپوشد به مدت ۲۰ دقیقه بخور بده و مواظب باش رحم زیاد داغ نشه‌چون باعث خشکی میشه

مرسی عزیزم البته من یه بار انجام داده بودم یادم رفته بود 

عزیزم اگر شک داری گرفتگی داری یا چسبندگی وقت خودتو تلف نکن برو عکس رنگی خیالت راحت میشه منم چند روز پیش انجام دادم خیلی راحت بود

سلام شما چسبندگی به روش بخور آرد و اسپند برطرف شد؟ من الان سه روزه دارم انجام میدم میترسم خطرناک باش ...

سلام عزیزم بنظرم اگر چسبندگی داری. فورا عکس رنگی انجام بدید و برطرفش کنید تا بدتر نشده 

این. روش بخور دادن خیلی طول می‌کشه و اینکه باعث خشک شدن واژن هم میشه 

سلام عزیزم بنظرم اگر چسبندگی داری. فورا عکس رنگی انجام بدید و برطرفش کنید تا بدتر نشده  این. ر ...

ممنون عزیزم از پاسخت من عکس گرفتم متاسفانه برطرف نشد الان دارم همین بخور رو انجام میدم شاید برطرف شدن یک لوله ام چسبندگی داره و انسداد نسبی نه کامل لوله سمت راستم سالمه ولی هر دو التهاب شدید دارن بخاطر این باردار نمیشم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم