2777
2789
عنوان

سوره يس واسه نخودكى

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 55 پست
ده روز مونده چلم‌ تموم شه  خیلی ناراحتم ک نتونستم کامل بخونم😔

چرا نمى خونى ؟

بيشتر از ى ربع يعنى وقت مى گيره؟

شب موقع خواب بخون 

من حفظم سوره ياسين رو الحمدلله 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌹🌹🌹🌹🌹٤ تا سوره يس، از ٧ تا سوره يس خونده شد. الهي همتون حاجتروا باشين🌹🌹🌹🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ببخشید استارتر ینی هر چهارشنبه باید ۷تا بخونی تا ۷تا چهارشنبه هر چهارشنبه یه دونه یاسین بخونیم؟؟

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
ببخشید استارتر ینی هر چهارشنبه باید ۷تا بخونی تا ۷تا چهارشنبه هر چهارشنبه یه دونه یاسین بخونیم؟؟

نه عزيزم اصل چيزي كه من شنيدم اين هست كه ميگن نذر ميكني ٧تا يس واسه نخودكي 

بعد هر چهارشنبه يك دونه يس از هر شهري هستي ميخوني، ٦تا چهارشنبه ميخوني ، هفتمين ياسينتو نگه ميداري وقتي حاجتتو گرفتي مياي مشهد سر خاك  خود نخودكي بايد هفتميو بخوني

من چون خيلي مهلت ندارم و تا اخر اسفند فقط مهلت دارم ، اين كارو ميكنم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

🌹🌹🌹🌹🌹٤ تا سوره يس، از ٧ تا سوره يس خونده شد. الهي همتون حاجتروا باشين🌹🌹🌹🌹

منم میتونم الان برات بخونم؟

واي مرسي اره عزيزم ، ٤ تا خونده شده ، شما هم بخوني ميشه ٥ تا

تا اذان صبح كه روز حساب ميشه ، ميشه خوند

واي مرسي اره عزيزم ، ٤ تا خونده شده ، شما هم بخوني ميشه ٥ تا تا اذان صبح كه روز حساب ميشه ، ميشه خو ...

باشه گلم میخونم تو هم برام دعا کن تا قبل عید حاجت روا بشم

منم میتونم الان برات بخونم؟

الهي  هيچ حاجت براورده نشده اي واست باقي نمونه وخدا همه حاجاتتو به زودي براورده به خير كنه عزيزم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

الهي  هيچ حاجت براورده نشده اي واست باقي نمونه وخدا همه حاجاتتو به زودي براورده به خير كنه عزيز ...

ممنون از دعای خیرت الان پا میشم برات میخونم