2777
2789
عنوان

سوره يس واسه نخودكى

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نیت امضات  دعات میکنم

آیت الکرسی میخونم

دعاکن خونه بخریم.  یه خونه پرآرامش دور از مادرشوهرم

با اسم زهرا دعام کن

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

به نیت امضات  دعات میکنم آیت الکرسی میخونم دعاکن خونه بخریم.  یه خونه پرآرامش دور از ماد ...

الهيييي آاامييين 

الهي خونه دلخواهتو هرچه زودتر بخري گلم يه خونه ي زيبا كه توى اون آرامش و آسايش داشته باشي عزيزم و دور از مادر شوهرت باشه 🤲🏻 به نيتت حمد وصلوات و ذكر يونسيه ميخونم 🤲🏻❤️ الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم❤️🤲🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

چ جالب من دیدم همون لحظه تاپیک رو اون روز ولی دیدم نفراول گفت میخونم فک کردم۷تاشو میخونه براهمین از ...

خيلي خوشحال شدم پيام دادي عزيزم 😍 فكر كردم هنوز از من دلخوري از اون روز نميخواي صحبت كني ☹️

يكيشو خودم خوندم، خدا رحم كرد خودم اين فكرو نكردمااااا اگرنه منم تاپيك و ترك ميكردم بعد فقط ٢ تا يس خونده ميشد 😂😂😂😂

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

نه من از کسی ناراحت نمیمونم هیچ وقت🙂وای اره ادم گاهی حواسش نیست😅

😘❤️😍🥰

ارهههه