سلام بچه ها من قصد كرده بودم هر چهارشنبه تا اخر اسفند ، ٧ تا يس بخونم واسه نخودكى به نيت اينكه تا اخر اسفند ١٤٠١ حاجتمو بگيرم، اما سرماخوردم حالم خوب نيس نميتونم، كسي ميتونه امشب يس بخونه واسه نخودكى؟
خودم يدونه ميخونم اگه تونستم بازم ميخونم
لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دعاکن خونه بخریم. یه خونه پرآرامش دور از مادرشوهرم
با اسم زهرا دعام کن
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
به نیت امضات دعات میکنم آیت الکرسی میخونم دعاکن خونه بخریم. یه خونه پرآرامش دور از ماد ...
الهيييي آاامييين
الهي خونه دلخواهتو هرچه زودتر بخري گلم يه خونه ي زيبا كه توى اون آرامش و آسايش داشته باشي عزيزم و دور از مادر شوهرت باشه 🤲🏻 به نيتت حمد وصلوات و ذكر يونسيه ميخونم 🤲🏻❤️ الهي به زودي حاجتروا باشي عزيزم❤️🤲🏻
لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦