2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تمام تاپیکاتو دیدم،دقیق دقیق عین منی،ورم معده ی تو عصبیه،اختلالات گوارشی ک مربوط به اعصاب ه ...

دوست عزیز شما هنوز درد دارید من به خدا دارم میمیرم از معده درد روان پزشکم رفتم  چند دوره سیتالوپرام و ابمی پرامین مصرف کردم استرسمو کم کردم تا حد امکان آرامش دارم ولی هیچ فرقی نکردم

دوست عزیز شما هنوز درد دارید من به خدا دارم میمیرم از معده درد روان پزشکم رفتم  چند دوره سیتالو ...

من اگه ورزشو قطع کنم باز دردا و ورمم شروع میشه،اگه سر موضوعی حرص بخورم و خودخوری کنم باز دردام شروع میشن.،اصلا تاپیکاتو دیدم انگار خودمو داشتی توصیف میکردی،حالتات عین عین منه،

ببین اینکه میگی بابایی گفته معده قرمز شده ورم کرده دیگه خوب نمیشه اشتباه میکنه،من خیلیارو میشناسم ک خوب شدن،ببین معدت اسید زیاد ترشح میکنه باعث میشه دیواره های معده ملتهب و قرمز بشه و ورم کنه،و معمولا آدما زمانی ک اذیتن میرن آندوسکوپی و پیگیری،بخاطر اون فکر میکنن معده شون همیشه قرمزه. 

بعدشم تو مگه نمیگی بهترین دکترارو رفتی و سه ساله درگیری،امتحان کردن باشگاه چ ضرری داره؟یکماه ثبت نام کن برو نهایت ۴۰۰ هزار تومنه،ورزشت باید جوری باشه ک عرق کنی تنفست سریعتر بشه،ن اینکه الان میگی پیاده روی میکنم،این فایده نداره،حداقل هفته ای سه روز ورزش هم هوازی هم بدنسازی کن ،یجوری ک خیس عرق شی،انشالله خوب میشی جوری ک یادت بره معدت کجاس

ببین من مواقعی ک عصبی بشم حرص جوش بخورم قشنگ از فرداش معدم میجوشه با اسید،جوری ک سریع غذا هضم میشه و سریع گرسنه میشم ولی از فردای این روز یعنی دو روز بعد از تنش عصبی، قشنگ التهاب معده و ورم و سوهاضمه و درد وحشتناک پشت کمر  همون درد جناق،جوری ک نمیتونم سرپا وایسم،میفتم ی گوشه،دردم با آنتی اسید بهتر میشه،با شیر سرد بهتر میشه،با حبوبات و کافئین و ترشی و تندی و چربی بدتر میشه،اما زمانی ک اوکی میشم و حالم خوبه همه چی میخورم ولی باز خوبم.

ببین من مواقعی ک عصبی بشم حرص جوش بخورم قشنگ از فرداش معدم میجوشه با اسید،جوری ک سریع غذا هضم میشه و ...

خدا روشکر عزیزم  ایشاله همیشه خوب و سلامت باشی بازم ممنونم

خدا روشکر عزیزم  ایشاله همیشه خوب و سلامت باشی بازم ممنونم

ممنونم عزیزم همینطور خودت،یچیزی ام بگم،قرصای آرامبخش یا کلا داروهای روانشناسا گاهی باعث مشکلات مزمن معده میشن،ببین قبل ازینکه دارو مصرف کنی مشکل معده داشتی یا بعدش ایجاد شد؟

ممنونم عزیزم همینطور خودت،یچیزی ام بگم،قرصای آرامبخش یا کلا داروهای روانشناسا گاهی باعث مشکلات مزمن ...

نه موقعی که مشکل معده پیدا کردم دارویی نمیخوردم دندونامم  درست کردم بازم تشکر♥️

نه موقعی که مشکل معده پیدا کردم دارویی نمیخوردم دندونامم  درست کردم بازم تشکر♥️

راستی چکاپ زنان هم برو،مطمئن بشو مشکل زنان نداری،انشالله که بزودی خوب میشی گلم💞